Nyílt konfliktus esetén a párotokat vagy a felnőtt gyereketek választanátok?
Pár nem kedveli a felnőtt gyereket, sosem éltek együtt. Sem a gyerek nem problémás, sem a pár, csak nem szeretik egymást.
A pár kijelenti, hogy egy délutánnál többet nem lehet ott a felnőtt gyerek, ő akkor lelép vagy találkozzanak máshol.
51es, lehet meglep de én egy kommentet írtam. Attól hogy valakivel megegyezik a véleményem, még nem ugyan az a személy vagyok:-D És ilyen hozzáállással valahogy nehezen hiszem, hogy szerető családod van. Max az aktuális pénisz szeret. Ha az én anyám lennél, aki az aranydákóért elhanyagol, onnantól kezdve felőlem fetrenghetnél az elfekvőben is akkor se nyitnám rád az ajtót.
És igen nekem valóban szerető családom van. a párom, a gyerekeim, a párom gyerekei és a közös gyerekünk mindegyik egyformán családtag, Ugyan annyi helye van nálunk mint a többinek és ott lőném fejbe magam, ha az egyikükkel kivételeznék, mert ott buktam meg mint szülő, pár és anya.
"47es az apád meg az új luk szegénységi bizonyítványa"
Köze nem volt hozzá az "új luk" -nak. Sosem volt jó a viszonyom apámmal, ezen az, hogy épp volt e barátnője vagy sem, nem változtatott semmit.
52
Nem azzal van a baj, ha nem kedvelsz valakit, vagy többetek nem ért egyet velem. Hanem hogy olyat írtok egy anonim platformon, hogy úgyis egyedül döglök meg és mindenki gyűlöl engem, csak mert itt azt hiszitek azt tesztek, amit akartok. Honnan tudjátok, hogy milyen az életem? A gyereketeket is így nevelitek? Ha nem tetszik nekik valaki az iskolában, azt basztassák addig míg mondjuk öngyilkos nem lesz?
55ös, nem, én nem te vagyok, nem közösítek ki senkit csak mert szerencsélen az aktuális kanom gyerekének született. és a pofámról égne a bőr ha választás elé kényszeríteném a párom köztem és a gyerekem között. Aki szerint ez normális, annak nincs boldog élete és borítékolható hogy nem szereti senki őszintén.
Őszintén, te mosolyogva bólogatnál, ha a pasid nem engedné hogy a te gyereked odamenjen hozzátok, vagy tiltaná a találkozásotok? Mert ha igen akkor ásd el magad, nem vagy anya. Ha meg te teszed ezt a páros gyerekével akkor is ásd el magad, mert nem vagy ember.
49, és mindkét szülődnek is van otthona nálad?
Miért olyan természetes az, hogy a felnőtt gyerek szétbarmolhatja az apja otthonát, kapcsolatát bármikor, mert ő ott "otthon" van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!