Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nyílt konfliktus esetén a...

Nyílt konfliktus esetén a párotokat vagy a felnőtt gyereketek választanátok?

Figyelt kérdés

Pár nem kedveli a felnőtt gyereket, sosem éltek együtt. Sem a gyerek nem problémás, sem a pár, csak nem szeretik egymást.

A pár kijelenti, hogy egy délutánnál többet nem lehet ott a felnőtt gyerek, ő akkor lelép vagy találkozzanak máshol.

2024. máj. 5. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
55%

51es, lehet meglep de én egy kommentet írtam. Attól hogy valakivel megegyezik a véleményem, még nem ugyan az a személy vagyok:-D És ilyen hozzáállással valahogy nehezen hiszem, hogy szerető családod van. Max az aktuális pénisz szeret. Ha az én anyám lennél, aki az aranydákóért elhanyagol, onnantól kezdve felőlem fetrenghetnél az elfekvőben is akkor se nyitnám rád az ajtót.

És igen nekem valóban szerető családom van. a párom, a gyerekeim, a párom gyerekei és a közös gyerekünk mindegyik egyformán családtag, Ugyan annyi helye van nálunk mint a többinek és ott lőném fejbe magam, ha az egyikükkel kivételeznék, mert ott buktam meg mint szülő, pár és anya.

2024. máj. 5. 13:47
 52/81 anonim ***** válasza:
0%

"47es az apád meg az új luk szegénységi bizonyítványa"

Köze nem volt hozzá az "új luk" -nak. Sosem volt jó a viszonyom apámmal, ezen az, hogy épp volt e barátnője vagy sem, nem változtatott semmit.

2024. máj. 5. 13:49
 53/81 anonim ***** válasza:
40%
Egyébiránt otthona egy van az embernek, nem kettő meg három, max több helyen is otthonosan érzi magát.
2024. máj. 5. 13:50
 54/81 anonim ***** válasza:
0%

52

Nem azzal van a baj, ha nem kedvelsz valakit, vagy többetek nem ért egyet velem. Hanem hogy olyat írtok egy anonim platformon, hogy úgyis egyedül döglök meg és mindenki gyűlöl engem, csak mert itt azt hiszitek azt tesztek, amit akartok. Honnan tudjátok, hogy milyen az életem? A gyereketeket is így nevelitek? Ha nem tetszik nekik valaki az iskolában, azt basztassák addig míg mondjuk öngyilkos nem lesz?

2024. máj. 5. 13:51
 55/81 anonim ***** válasza:
45%

55ös, nem, én nem te vagyok, nem közösítek ki senkit csak mert szerencsélen az aktuális kanom gyerekének született. és a pofámról égne a bőr ha választás elé kényszeríteném a párom köztem és a gyerekem között. Aki szerint ez normális, annak nincs boldog élete és borítékolható hogy nem szereti senki őszintén.

Őszintén, te mosolyogva bólogatnál, ha a pasid nem engedné hogy a te gyereked odamenjen hozzátok, vagy tiltaná a találkozásotok? Mert ha igen akkor ásd el magad, nem vagy anya. Ha meg te teszed ezt a páros gyerekével akkor is ásd el magad, mert nem vagy ember.

2024. máj. 5. 13:55
 56/81 anonim ***** válasza:
33%
46, ha rám utaltál, semmi csupasz fenék nincs, van lakásom, ami ki van adva. Nyilván közös otthonban élünk együtt. Csak ehhez intelligencia kell a férfi részéről, hogy nem erőltet össze olyan felnőtt embereket, akik nem szimpatizálnak egymással.
2024. máj. 5. 14:10
 57/81 anonim ***** válasza:
64%
56, tehát akkor azzal sincs gond ha ő nem engedi oda a te gyerekeid és unokáid, meg a barátid igaz?
2024. máj. 5. 14:11
 58/81 anonim ***** válasza:
0%

49, és mindkét szülődnek is van otthona nálad?

Miért olyan természetes az, hogy a felnőtt gyerek szétbarmolhatja az apja otthonát, kapcsolatát bármikor, mert ő ott "otthon" van?

2024. máj. 5. 14:12
 59/81 anonim ***** válasza:
63%
58, nálunk pl van kulcsunk a mai napig a szüleink otthonához, ahogy a gyerekünknek is van hozzánk. Ez nem jelenti, hogy mi is szabadon járunk a gyerekhez, neki van külön családja, de ide mindig hazajön. És mi az, hogy szétbarmolja az apja kapcsolatát??? A gyereke, Még jó, hogy nem akarod, hogy elnézést kérjen, amiért élni merészel...
2024. máj. 5. 14:16
 60/81 anonim ***** válasza:
0%
55, ha tiltaná, akkor lenne szemét. Nem tiltja a párját, csak éppen nem szeretné kerülgetni a közös otthonban a párja gyerekét. De: A párja mehet, amennyit szeretne, talizhatnak a felnőtt gyerekénél. Ezzel semmi baj nincs, szerintem. (Már bocs, de azért ne moshasson pont akkor hajat, azért ne sz@rhasson egy jót, azért ne feküdhessen le olvasni egy fél órát, mert neki félidegen felnőttet kell kerülgetni az otthonában?)
2024. máj. 5. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!