Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fel lehet valahogy készülni...

Fel lehet valahogy készülni egy szülő elvesztésére?

Figyelt kérdés
Anyukám kórházban van,és ma hívott az orvos,hogy rosszabbodott az állapota,készüljek fel mindenre....Szívbeteg,idős .
febr. 16. 19:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Menj be hozzá, amíg még lehet. Öleld meg, mutasd ki, hogy szereted.
febr. 16. 19:54
 2/23 anonim ***** válasza:
86%

Igen fel lehet készülni valamennyire.

Bemész a kórházba, és ha csak szó nélkül ülsz mellette, fogod a kezét, már az is jó. Szó nélkül is elbúcsúzhattok egymástól. Ez az élet rendje, akkor is ha fájdalmas.

febr. 16. 19:58
 3/23 anonim ***** válasza:
66%

Azt írod idős...ez az élet rendje, el kell fogadni, hogy mindenkire ez vár. Ez a jobbik eset, amikor az illető megér egy szép kort.

Az én Apám 58 évesen hunyt el egy nagyon súlyos betegségben. Sokként érte a családot, mert egészséges életmódot folytatott, semmi cigi vagy alkohol. Pár hónap alatt vitte el a betegség. Rossz volt látni, ahogy szenved, viszont Apaként nem állta meg a helyét. Nem a családja volt az első, hanem a haverok, akiknek ingyen dolgozott- szó szerint, míg mi éheztünk. Kihasználták, a temetésére közülük egy sem jött el. Nekem így nem volt nehéz az elengedés. Nem nagyon éreztem a hiányát és ez a mai napig sem változott.

febr. 16. 20:13
 4/23 anonim ***** válasza:
79%
nem
febr. 16. 20:14
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
Erőt kívánok neked, kérdező.
febr. 16. 20:23
 6/23 anonim ***** válasza:
93%

Igen

Ha tudod h hamarosan vege mindennek akkor persze. El tudsz koszonni tole!

Hidd el sokkal rosszabb ha hirtelen pl ehy baleset miatt veszted el.

febr. 16. 20:25
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

Valahogy fel kell, hiszen ez az élet rendje. Legjobb, ha most látogatod, amikor csak teheted.

Az én apukám sajnos hónapok óta haldoklik, idős, demens, gyógyíthatatlan, karácsony óta már csak fekszik. Tegnap is voltam nála, talán meg sem ismert. Valamit akar mondani, de nem érthető, csak motyogva suttog. Remélem, nem szenved már sokáig.

febr. 16. 20:25
 8/23 anonim ***** válasza:
90%

Kórházban voltam, egyik szobatársunk haldoklott. Régóta csak aludt, azért mi szóltunk hozzá, megsimogattuk, ha elmentünk mellette, és észre sem vettük, hogy már a végét járja. Este jött a gyereke a párjával, behívták őket, és teljes pánikban voltak. Tudták, hogy napokon belül meg fog halni, csak pár napja hozták be, addig otthon volt, mégsem készültek fel a halálára. Nagy nehezen megnyugtatták őket, akkor mertek félve odamenni az ágyához.

Én meg azt vettem észre, hogy este mindenki (60 év felettiek voltunk) csendben imádkozik a távozóért.

febr. 16. 20:45
 9/23 Janaqks ***** válasza:
100%
Kitartást :(
febr. 16. 21:06
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt mondják, de nem lehet felkészülni. Én legalábbis nem tudtam.
febr. 16. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!