Nyílt konfliktus esetén a párotokat vagy a felnőtt gyereketek választanátok?
Pár nem kedveli a felnőtt gyereket, sosem éltek együtt. Sem a gyerek nem problémás, sem a pár, csak nem szeretik egymást.
A pár kijelenti, hogy egy délutánnál többet nem lehet ott a felnőtt gyerek, ő akkor lelép vagy találkozzanak máshol.
Nézd, egyszerűen mindkettőnek nyelni kell egyet, főleg, ha a gyerek is felnőtt.
Anyám párjával 20 gyűlöljük egymást. Most újra együtt élünk és egy gyerekem is van. Egymás mellett úgy megyünk el, hogy jó 2 métert mindegyikünk kerül, egy asztalhoz nem ülünk, köszönésen kívül nem kommunikálunk. Ezt a helyzetet már elfogadta mindenki.
65!
Az otthon fogalma nem azonos a lakás tulajdonjogával. Amugy pl Hollandiában él a "gemeenschap van goederen" forma lehetősége a házasságnál, ami azt jelenti, hogy a házasságkötéssel egyutt azonnali, visszamenőleges vagyonkozosseg jon letre. Tehat ha a pasinak volt egy ingatlana a házasságkötés elott, az onnantol felesben a nőé is lesz. Emellett a házastárs mindig az elsőrendű örökös, a gyerek csak másodrendű, tehat mindent a házastárs örököl
"Meg ez szép és jó, de akkor a nő saját ingatlanjának a fele is a férfié lesz ugye? meg mindennek a fele."
Igy van. Minden közös lesz. Vagyon, hitel,minden.
Nem olvastam a kommenteket. Ha jól értem a "gyerek" látogatóba menne haza vidékre néhán napra, de a apuka új párja köszöni nem kér belőle.
Számomra a gyerekem lenne fontosabb. Vagyis ha a párom nem kér belőle bizonyos okokból, azt megértem, de akkor ténylegesen megkérném, hogy arra a plusz fél napra menjen el otthonról, vagy nyelje be, hogy én utazgatok a gyerekemhez az ország másik végébe egy-egy hétvégére a családi kassza terhére (szállás, plusz útiköltség). Választhat melyik a szimpibb.
69!
"Szobatárs háromnegyed órára lakik busszal az apjával, de nem mehet oda, mert a mostoha nem kedveli."
Nem az ország másik vége
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!