Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nyílt konfliktus esetén a...

Nyílt konfliktus esetén a párotokat vagy a felnőtt gyereketek választanátok?

Figyelt kérdés

Pár nem kedveli a felnőtt gyereket, sosem éltek együtt. Sem a gyerek nem problémás, sem a pár, csak nem szeretik egymást.

A pár kijelenti, hogy egy délutánnál többet nem lehet ott a felnőtt gyerek, ő akkor lelép vagy találkozzanak máshol.

2024. máj. 5. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
28%
Oké, akkor a szállás ktg. lehet minusz, a válaszom további része így is megállja a helyét. 69 voltam
2024. máj. 6. 09:01
 72/81 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes, állítólag mindenki a gyerekét választaná, a valóság meg az, hogy az emberek jórésze a párját, mert "ő a jövő, a gyerek meg úgyis kirepül".

Plusz itt, amikor szóba kerül hogy pl költözzenek-e össze, jaj, a gyereknek kss a neve, nehogy már ő irányítson.

Szóval, ja, 99%-ban a párt választják, a gyerek meg így járt.

2024. máj. 6. 10:35
 73/81 anonim ***** válasza:
17%

72!

Lenyeges a gyerek kora minden esetben. Egy 8 éves esetén a gyerek az első, egy 18 évesnél már evidensen a pár.

2024. máj. 6. 10:37
 74/81 anonim ***** válasza:
73%

Gyerek szemszögéből írok. Miután elköltözem a mostohaanyám kijelentette, én oda nem megyek többet - látogatóba SEM.

Apám meg ahelyett hogy helyrerakta volna a hlyptsa nőjét, simán bólogatott rá.

Aztán csodálkozik, hogy vele sem találkozok. Vajon miért nem? Mert vagyok én, a gyereke akit Ő vállalt, de olyan simán rábólintott hogy oké, igaz hogy az én házam is, de akkor a saját gyerekem nem szívesen látott vendég, mint a sicc.

Rendben. Akkor nem megyek, de ő se jöjjön, ha szüksége lenne rám.

2024. máj. 6. 11:08
 75/81 anonim ***** válasza:
74%

73-as, rhadtul nem lényeges, mert itt nem arról van szó, hogy odaköltözik egy 20 éves gyerek életvitel-szerűen, hanem a nő azon hisztizik, hogy heti 2x néhány órát ott tölt az apjával.

Vagy mivan, betöltöttem a 18-as takarodjak is? Nem mehetek át hetente 1-2 az APÁMHOZ, mert a nője hisztizik? Azért ezt ne!

2024. máj. 6. 11:11
 76/81 anonim ***** válasza:
51%

74!

Egyértelműen nem volt jó kapcsolatod már a nő előtt sem az apaddal. Ha az lett volna, ilyen nem történik

2024. máj. 6. 11:11
 77/81 anonim ***** válasza:
0%
76-os, de jó volt a kapcsolatom az apámmal, az új nője előtt. Gyakorlatilag ő nevelt fel, miután anyám meghalt kiskoromban, szóval nem kéne bromságokat írni ismeretlenül.
2024. máj. 6. 11:14
 78/81 anonim ***** válasza:

75!

De, lényeges. A 18 éves hamarosan önálló életet kezd, lehet a budos életbe rá nem nyitja a szülőre az ajtót.

77!

Ha jó lett volna, akkor nem mondott volna le rólad.

2024. máj. 6. 11:17
 79/81 anonim ***** válasza:
55%
73as, de akkor is legyen a pár fontosabb ha már képtelenek ellátni magukat és a gyerektől várnák a támogatást...egy ilyen szülőnek megmondanám hogy sajnálom, nekem a párom fontosabb te meg old meg a dolgaid ahogy akarod, vakarjátok egymást a kakiból a pároddal.
2024. máj. 6. 16:02
 80/81 anonim ***** válasza:
72%
78 van az aza aranyp..na aki bármire ráveszi a pasikat.
2024. máj. 6. 16:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!