Nyílt konfliktus esetén a párotokat vagy a felnőtt gyereketek választanátok?
Pár nem kedveli a felnőtt gyereket, sosem éltek együtt. Sem a gyerek nem problémás, sem a pár, csak nem szeretik egymást.
A pár kijelenti, hogy egy délutánnál többet nem lehet ott a felnőtt gyerek, ő akkor lelép vagy találkozzanak máshol.
Milyen érdekes... A partner lépjen le addig, míg a gyerek ott van. Ilyenkor természetesen "gyerek" a fiatal, egyetemista felnőtt.
Máskor meg: 18 évesen húzzon a francba otthonról, stb...stb... ugye gyk-s szokás szerint...
Egy délután bőven elég
És ki vagy te, hogy eldöntsd, kinek mi az elég? Mi pl hetente többször járunk a szüleinkhez, mert csak. Közel laknak, nem 30 évesek már, miért ne mehetnénk... az időnkbe belefér.
A házunk a férjemmel közös otthon. Ha nekem lenne az előző házasságomból gyerekem, és a férjemmel nem kedvelnék egymást, akkor mivel KÖZÖS otthon és nem csak nekem kell jó legyen hanem a páromnak is, én vállalnám, hogy máshol találkozom a gyerekemmel.
De persze én viszonylag normális embernek tekintem magam, nem kényszerítek egymásra egymást utáló embereket és nem állítok rangsort sem a családomban. Egyik se kedveli a másikat akkor slussz passz, nem találkoztatom őket, még a saját házamban sem.
Innen nézve az anyjanal él alapból, hiszen különben nem lenne koleszos
Na, ezt mégis miből feltételezed? Félárva nem lehet kolis?
38
Anyós is vagyok. Ott, ahol nem szeretnének, nem mennék és nem is hoznám kellemetlen helyzetbe a vejemet/menyemet ezzel. Igaz, az én fiam/lányomnak is a háza, de a világért sem állítanék oda ha a gyerekeim akarnák sem, miközben meg a férjük/feleségük puffoggva ül egész nap.
Jobb a békesség. :)
34
Ugyanígy az én gyerekeim ha nem kedvelnék egy esetleges új férjemet, nyilván nem jönnének hozzánk, vagy csak úgy, ha a férjem nincs otthon. Ki akarna feleslegesen vitázni? Ez így tökéletesen működne nálunk, jó fej gyerekeink vannak férjemmel. :)
34, legalább valaki le merte írni végre. Igaz, feltételes módban.
Nálunk a valóságban is ez van. Férjem felnőtt gyerekével nem kedveljük egymást, így nem kényszerít minket egymásra (pedig övé a ház, még csak nem is közös velem). De az én otthonom is, ha itt élek. Nálunk az van, hogy ő megy a felnőtt gyerekéhez, unokázni is. Ez van.
Amúgy meg, lehet a fiatal-felnőtt gyereket is választani, és akkor a pár lelép a francba. A "gyerek" pár év múlva párkapcsolatban lesz valakivel, házasság, esetleg gyerek is, esetleg távolabb fog élni, pár várossal messzebb.
Akkor szerintetek neki hányadik helyen lesz az idős apja?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!