Mennyire kérdőjelezhető meg erkölcsileg meg eleve amúgyis, hogy anyám,ha év végén megbukok, nem hagyja, hogy befejezhessem az iskolát, hanem elküld dolgozni?
nekem kėrdező ne puszi pacsizål jåtszd a kėnyes kirålylånyt mert nincs okod rå. fėlėvkor megbuksz fontosabb volt baråtnőzės bulik pasik stb mint az hogy tanulj ?
magán tanulokėnt fökėpp nem fogsz tanulni .menj el dolgozni keres munkåt magadnak a nyårtol.
miért mentėl kertėsznek ha nem megy .
olyan van hogy gyakorlat vezető tanår nem kedvel bár egy kertésznél ezt nem tudom elkėpzelni
"Nincsenek nagy követelmények? Mégis több,mint a fél osztály legalább egy tárgyból elégtelen lett félévkor. Hasonlóan az évfolyam többi osztályában is..."
Bocs, Kérdező, ezzel nekem csak azt bizonyítottad be, hogy igenis VANNAK, akik meg tudják csinálni bukás/elégtelen nélkül is ezt a sulit... szóval a hiba nem anyádnál és a válaszolóknál van, hanem nálad. Mert lusta vagy, mint a föld.
Nem így nyilvánul meg egy egészséges ember. :)
Hanem hogy, te bölcs férfi? Mesélj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!