Mennyire kérdőjelezhető meg erkölcsileg meg eleve amúgyis, hogy anyám,ha év végén megbukok, nem hagyja, hogy befejezhessem az iskolát, hanem elküld dolgozni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 11. osztályba járok. Életemben SOHA,EGYSZER SEM BUKTAM MEG SEMMIBŐL (illetve hetedik osztályban félévkor matekból,de az nyilván nem bukás, év végén semmi sem volt, de amit akkor kaptam 14 éves fejjel,sosem felejtem el,illetve tavaly három tantárgyból félévkor,de év végén ismét semmi).Tavaly sem. Már tavaly is eljátszottuk ezt. Tudni kell, hogy eleve nagyon rossz viszonyban vagyunk, most ezt nem részletezném. A lényeg, hogy tavaly, amikor a féléviben három tantárgynál elégtelen értékelés volt, teljesen ki volt akadva, hogy ő ezeket nem is tudta, és hogy év végén is biztos meg fogok bukni, és ha a pótvizsga sem sikerül, akkor nem kezdhetem újra a 10-ediket,hanem elküld dolgozni. Namost,ezt ismét eljátszotta, nem félévi elégtelen értékelés miatt,hanem amiatt, hogy napokon-heteken belül magántanuló leszek a személyes problémáim miatt (ilyen csodás anya mellett beilleszkedési nehézség, szociális szorongás testi tünetekkel, ráadásul azt mondják, hogy minden otthonról,a családból indul... és ezt nem hisztinek szánom,nem véletlenül van támogató szakvéleményem). Namost nagykorú vagyok,de nyilván az áldását kértem,amire ő, bár sokára,de rábólintott. Legalább erre,ha már tavaly szinte semmit sem segített, amikor iskolát akartam váltani és a mai napig fel sem fogja józan paraszti ésszel, hogy milyen mentális problémáim vannak. Én ekkor felhívtam a figyelmét a nagyon sok 21,azaz 21 tantárgyra és az itthon tanulás nehézségére,kihívásaira, és arra, hogy akármennyire is igyekszek, nem látok a jövőbe, és nem tudhatom, hogy minden igyekeztem elég lesz e ahhoz, hogy mind a 21 tantárgyból átmenjek, lehetőleg nyilván nem 2-essel. Ha akár egyből is megbukok nyilván az is bukás. Aztán megint jött a fenyegetés,mint tavaly. Mindezt úgy, hogy mondta, hogy le a kalappal előttünk,meg hogy mennyire embertelennek és TELJESÍTHETETLENNEK tartja a 21 tárgyat. Saját magának mond ellent. Rosszul teszem, hogy erre ennyire ki vagyok akadva? Nincs olyan ember,aki megbukott akár egyszer is, és a szülei hagyták, hogy befejezze az iskolát, és ma sikeres felnőtt? Nem egy általános iskolában megbukó, bukdácsoló hülyegyerek vagyok,aki harmadszor bukik meg. Tényleg egy rossz, utolsó szemétláda ember lennék,ha megbukok mégis valaha?febr. 26. 11:03
41/110 A kérdező kommentje:
Ti ne hülyéskedjetek. Van fogalmatok arról, hogy milyen követelések vannak testnevelésből, főleg 11. osztályban. És rajz ÉRETTSÉGI. Nem csak pálcikaemberkét kell rajzolgatni, abból is házi feladat, és elméleti rész. Művészettörténet. A gyakorlatok meg hogyne számítanának, azokból is mind jegyet kapunk,de nem fogok veletek vitatkozni.
febr. 26. 12:28
42/110 A kérdező kommentje:
*követelmények
febr. 26. 12:28
43/110 anonim válasza:
Testnevelés követelmények...Sokat kell rá tanulni, nyilván. Amúgy a rajz érettségi tantárgy????
44/110 anonim válasza:
Ha nem megy a rajz, akkor ne abból érettségizz hülyegyerek. A rajz nem kötelező érettségi tárgy.
Bár ezt az utolsót kicsit túltoltad, eléggé kilóg a troll láb.
45/110 Ékezetes billetyűzet válasza:
Mi akadályoz meg téged abban, hogy ne egyessel zárd a félévet, hanem összekaparj legalább egy kettest?
46/110 anonim válasza:
Jah, hogy csak trollkodsz itt. Inkább tanuljál.
47/110 anonim válasza:
Semennyire nem kerdojelezheto meg anyad erkolcsileg.
Olyan stilusod van, h ha az en gyerekem lennel, bucira vernem a fejed
48/110 A kérdező kommentje:
Kezdek egyre jobban rájönni, hogy ti itt nagyon sokan befásult, frusztrált és boldogtalan emberek vagytok,akik reggeltől estig dolgoznak alacsony bérért és a főnökeitek közben kizsigerelnek. És tudom, hogy ez rossz, és ezért nem haragszok ezek után rátok annyira (bár egyet továbbra sem érünk,az biztos),hanem sajnállak titeket.
febr. 26. 12:36
49/110 A kérdező kommentje:
#47 akkor mennél a börtönbe. A fizikai erőszak soha sem megoldás, gyerekeknél elfogadhatatlan.
febr. 26. 12:37
50/110 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyire rossz és gonosz ember van, hogy még ha csak feltételes módban is,de le írod, hogy vernél gyereket és erre még büszke is vagy?
febr. 26. 12:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!