Hogyan mondod meg a szüleidnek ha fáraszt, és degradál a jelenlétük?
Ha egyszerűen úgy érzed , hogy olyan élethelyzetben vagy, hogy a tőlük való elköltözés nehézkes, nincs munkád
De a közelségük megfolyt és nem akarsz velük kommunikálni mert idegesít, mert te neked nem erre van szükséged, hanem arra, hogy a saját korosztályoddal ismerkedj
Elsőkörben. Olyan szó nincs, hogy megfolyt. Megfojt az van.
Ha az ingyen lakhatás meg kaja kell, akkor le kell nyelned a béka jó nagy részét. Ilyen ez. Ha nem tetszik, ott az ajtó.
5!
Akkor még inkább térden állva köszönje meg nekik, hogy eltartják ahelyett, hogy ilyen stílusban beszel róluk.
8
Gyerekkori traumák, nem bízok nagyon senkiben, vagy ha bízok is akkor ők azt látják, rajtam h valami nem oké... vagy ha nem is érzem ezt és jó kedvem van, akkor a legközelebbi alkalomnál tuti valami kifogja váltani, és akkor meg fel kell vennem a jókedv maszkját és akkor azt meg látják rajtam
És ez miatt távolodnak tőlem
A szüleimtől azért akarok távolodni mert tudom, hogy minden egyes kontaktus velük, csak ezt a meg nem értettséget erősíti, és csak gyengít a velük töltöt idő ezért falakat építek magam köré, és legtöbbször bunkó vagyok velük, mert máshogy nem értik meg, azt a fájdalmat amit azzal okoztak, hogy nem figyeltek rám amikor gyerek voltam
Most meg állandóan mehet a pszichológushoz járás, meg az állandó figyelem elterelés, hogy ne a múlton rágódjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!