Hogyan mond el a szüleidnek hogy cigizel, hogy ha ők nem cigiznek?
Ha 2 év alatt nem vették észre (vagy ha igen le$z@rták) minek elmondani?
Mikor én elszívtam életem első cigijét (és az utolsót is) anyám egyből megkérdezte hogy én dohányoztam vagy csak rám szált.
Anya, apa!
Kiskorúként cigizem. Mivel én nem vehetem meg legálisan a cigit ezért ne tudjátok meg, hogy férfit kellett ezért kényeztetnem. De legalább hetero vagyok így biztosan megértitek.
Egyszer észre vették, ilyen fél ével ezelőtt de azt mondtam nekik hogy akkor probáltam ki elöször. Mert igy is balhézott anyám és totál kiborult.
Jó kapcsolatot ápolok velük ezért is nem nagyon szeretném elrontani csak ilyen helyzetekbe nem szinpatizálnak. + Bécsben lakunk félnénem hogy ezután jöne a drog stb. Szvl elég kmplklt ezert kértem segitséget
én nem dohányzom már vagy 7 éve de előtte letoltam egy laza 20 évet cigivel.. NEM HISZEM EL, hogy a te szüleid nem érzik rajtad. Ne viccelj már...
Egyébként undorító szokás. Szokjál le, ha nekem sikerült akkor neked is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!