Elmondanád szüleidnek ha tudomásodra jutna hogy fodrász testvéred idős 50-nes, 60-nas férfiaknak nyújt szolgáltatást pénzért?
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 17:51
1/53 anonim válasza:
Nem értem mi ezzel a problema. A szülők nyilván tudjak, hogy fodrász q gyerekük. Bizony, bizony, az egy szolgáltatás.
Amúgy meg nem, senkinek semmi köze hozzá.
2/53 anonim válasza:
Miért, ingyen kellene csinálnia, és csak fiataloknak?
3/53 A kérdező kommentje:
"szolgáltatásra" gondoltam nem szolgáltatásra éritek már?
2022. okt. 24. 18:01
5/53 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy egy életre meggyűlöljön, csak nyugodtan.
6/53 anonim válasza:
De, értjük. Szexuális szolgáltatás. Magánügye.
7/53 anonim válasza:
Telló számot tudsz mondani?? Bár nem vagyok 50es...
8/53 anonim válasza:
Ok. Akkor azt ki tudnád fejteni, miért releváns, hogy fodrász?
10/53 anonim válasza:
Lehet így tud plusz pénzhez jutni, amire szüksége van.
Szerintem testvérként, ha nem is állsz mellette és elítéled, csak mondj Neki annyit, hogy vigyázzon magára.
Értem ez alatt, mégis csak egy Nő, ne lépjen át határokat, ne személyeskedjen és így tudni fogják, hogy kereslet találkozott a kínálattal és ez ennyi, nem több, ez csak erről szól a magánélet tiszteletben tartásával együtt!
Ha ezt tudják mindkét oldalt kezelni, akkor semmi baj!
Egyébként millióan csinálják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!