Elmondanád szüleidnek ha tudomásodra jutna hogy fodrász testvéred idős 50-nes, 60-nas férfiaknak nyújt szolgáltatást pénzért?
Nem mondanám el. Neked mi okod lenne árulkodni? Ettől akarsz jobb gyerek lenni a szemükben vele szemben? Vagy mi motiválna? Ezt gondold végig. Felnőtt emberek esetén elég gáz már szülőhöz rohangálni, hogy bemószerold a tesód.
Szerinted mi jó sülhet ki belőle? Majd a szüleid tartanak neki erkölcsi prédikációt, ő meg elszégyelli magát, és felhagy ezzel?
Szerinted a szüleidnek jót tesz lelkileg, ha megtudják?
Én ártatlanabb dolgokban falaztam már a húgomnak, pl. ha épp nincs állása. Mert tudom, hogy csak idegeskednének rajta, esetleg őt is csesztetnék (nem velük él), és akkor ebben mi a jó?
"Sehol nem írta, hogy van munkája."
Azt írta, hogy "fodrász", nem csak azt, hogy "fodrász végzettségű".
"Azt sem, hogy olyan munkája van, amiből meg tud élni."
Ténykérdés, hogy vannak fodrászok, akik nem nyújtanak "szolgáltatásokat", csak fodrászkodnak, és még élnek, tehát meg tudnak élni belőle. Akkor ő is meg tudna.
#27 Azt írta, hogy fodrász.Ez azt IS jelentheti, hogy fodrászként dolgozik, meg azt is, hogy ugyan nem dolgozik a szakmájában, de fodrász szakmája van.
Attól, hogy van olyan fodrász aki megél a fodrászkodásból, az nem jelenti azt, hogy mind képes rá.Mellesleg biztos nem kötik az orrodra, ha emellett "mellékest" vállalnak...
Én meg gyerekem korúnak, éppen ma. Pénzért.
Holnap meg két apámnnál idősebb jön.
Van ez így, ha könyvelő az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!