Elmondanád szüleidnek ha tudomásodra jutna hogy fodrász testvéred idős 50-nes, 60-nas férfiaknak nyújt szolgáltatást pénzért?
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 17:51
11/53 anonim válasza:
"Elmondanád szüleidnek...?"
Hány évesen, hogy a hány éves testvérem csinálja ezt?
12/53 anonim válasza:
Nehéz lett az élet. A Fidesz szétlopta az országot. Én már mindent megértek a túlélésért.
13/53 anonim válasza:
Nem a túlélésért csinálja. Van munkája. Ahogy mások is meg tudnak élni belőle, ő is meg tudna.
14/53 anonim válasza:
Gondolom nem akarja egy élet munkáját veszni hagyni. Pl lakás, autó,vagy nem fogja tudni fizetni az üzlete rezsijét.
15/53 anonim válasza:
"Gondolom nem akarja egy élet munkáját veszni hagyni. Pl lakás, autó,vagy nem fogja tudni fizetni az üzlete rezsijét."
Ha egy élet munkájáról lenne szó, nem merülne fel (vagy legalábbis nem itt), hogy elmondja-e a testvér a szülőknek. A testvér, vagyis a kérdező tizenéves lehet a kérdésből ítélve, akiről szó van, az pedig max. huszonéves, gondolom. Egy élet munkájáról, saját üzletről szó se volt.
16/53 anonim válasza:
#13 Sehol nem írta, hogy van munkája.Azt sem, hogy olyan munkája van, amiből meg tud élni.Azt írta, hogy fodrász a szakmája.
17/53 anonim válasza:
Felnőtt ember, biztosan tudja mit csinál. A magánügye, nem szólnék senkinek.
18/53 anonim válasza:
Nem mondanám el. Most attól függetlenül, hogy nem értek vele egyet, felnőtt ember, a saját döntése, mit csinál az életével.
Azt gondolom, ez a magánügy.
19/53 anonim válasza:
Én megértem. Magasak az adók, a bérleti díj, a rezsi. Muszáj több lábon állni. Bár kíváncsi lennék milyen az a szolgáltatás. A legfontosabb, hogy benne legyen a tevékenységi körébe, és adjon arról a szolgáltatásról is számlát, különben megütheti a bokáját, ha nem adózik ezen jövedelem után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!