Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nincs kedvem láthatásra...

Nincs kedvem láthatásra menni, meddig "kötelező" ez?

Figyelt kérdés

Eredetileg minden második hétvégét kéne apával, apáékkal töltenem. Néha sikerül ezt havi egyre intézni, de olyankor már megy a szövegelés, hogy jaj alig látnak. Most beteg lettem, szóltam, hogy emiatt nem megyek pénteken, erre azonnal, hogy akkor menjek a következő hétvégén. Mondtam, hogy nem tudok, programom lesz, reakció: jaj ne mondjad már, hát milyen programod lesz?!

Az a baj, hogy nekem meg még ez is sok.

Nincs is saját szobám, a nappaliban alszom, ami össze van kötve az étkezővel + a folyosóval, ahonnan nyílnak a szobák, fürdőszoba. Így egy pillanat nyugtom sincs, nem tudok elvonulni, rendesen kipakolni a cuccaimat stb.

Nem érzem annyira jól magam velük, mint mondjuk anyáékkal, vagy barátom szüleivel. Viszont 16 vagyok, ilyenkor mondhatom, hogy egyszerűen nem megyek? Anya azt mondta, ő ebbe nem akar belefolyni, beszéljem meg én apáékkal.

2023. szept. 20. 09:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/113 anonim ***** válasza:
65%
98-as, nem, nem kötelező ott aludni. Ha a láthatás szól ettől eddig, akkor SEM kötelező. Elmegy, hazamegy este, visszamegy reggel. Ilyen egyszerű a történet.
2023. szept. 22. 10:05
 112/113 anonim ***** válasza:
0%
Jaj kérdező, egy hisztis elkényeztetett beszűkülst p***a vagy. Attól még hogy olyan az apád amilyen, a tespedt kispolgári burkodból kitörhetnél és elmehetnél az erdőbe sétálnj. Különben is, nem voltál ott, te csak az anyád szemszögét ismered.
aug. 8. 20:08
 113/113 anonim ***** válasza:
16 évesen már nem vagy köteles menni. A gimiben volt egy barátnőm akiknél ugyanez volt S szitu ő 14 évesen kijelentette hogy nem megy. Nem volt belőle semmi probléma
okt. 1. 19:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!