Nincs kedvem láthatásra menni, meddig "kötelező" ez?
Eredetileg minden második hétvégét kéne apával, apáékkal töltenem. Néha sikerül ezt havi egyre intézni, de olyankor már megy a szövegelés, hogy jaj alig látnak. Most beteg lettem, szóltam, hogy emiatt nem megyek pénteken, erre azonnal, hogy akkor menjek a következő hétvégén. Mondtam, hogy nem tudok, programom lesz, reakció: jaj ne mondjad már, hát milyen programod lesz?!
Az a baj, hogy nekem meg még ez is sok.
Nincs is saját szobám, a nappaliban alszom, ami össze van kötve az étkezővel + a folyosóval, ahonnan nyílnak a szobák, fürdőszoba. Így egy pillanat nyugtom sincs, nem tudok elvonulni, rendesen kipakolni a cuccaimat stb.
Nem érzem annyira jól magam velük, mint mondjuk anyáékkal, vagy barátom szüleivel. Viszont 16 vagyok, ilyenkor mondhatom, hogy egyszerűen nem megyek? Anya azt mondta, ő ebbe nem akar belefolyni, beszéljem meg én apáékkal.
Egy válaszoló megy szembe mindenkivel, mert egy korlátolt suttyó troll :D Ennyi. Az meg kit érdekel? :D
Kérdező: 18 éves korodig kötelező, de gyámügynél pl felvetheted a problémáidat, de pl a "saját szoba hiánya" nem lesz akkor gond, amiért elengedjék a láthatást.
Vagy apádnak kell kérvényeznie, azt meg nem fogja.
Ja, ott aludni nem kell, egyébként, ezt nem tudom, honnan veszitek - meg én is :D
Elmész 3-4 órára, aztán kész. Ha nagyon pampognak átmész másnap is és ennyi. Én nem aludnék ott, ahol átjáróház a "szobám".
Próbáld meg még esetleg, hogy viszel füldugót meg szemmaszkot. Hátha akkor jobban tudsz aludni+lehet leesik nekik is, hogy mennyire zavaróak, mikor pihennél.
Este meg hallgass zenét hangosabban, vagy filmezz, hátha azzal meg te zavaros őket. Menj ki húzd WCre éjszaka és húzd le párszor. :)
Unokatesód sem kell feltétlenül szórakoztatni. Csinálj olyan programot, ami tudod, hogy nem lesz az ínyére.
Így lehet ők akarnak majd megszabadulni tőled előbb-utóbb... :D
Lehet, hogy kicsit durvának tűnik, amiket írtam, de, ha ők ennyire telibe kaksizzák az igényeidet, akkor te is megteheted!
"Ja, ott aludni nem kell, egyébként, ezt nem tudom, honnan veszitek - meg én is :D"
Mondjuk onnan, hogy ha q lathatas péntek 16 órától vasárnap 14ig szól, akkor ott van közte a két éjszaka is.
Még mindig oda lehet állni apu elé és wlmondani, hogy apu,nem akarok veled lenni. Ennyi a történet, csak ehhez gerinc kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!