Miképp tudnám valahogy bevallani szüleimmnek, elvesztettem komolyabb okostelómat?
Fullos telók voltak méghozzá. Múltkor annyi történt, hogy "mindenkivel előfordul ilyen", a következőre jobban vigyázok. Viszont, gyanúm.. hogy nem gondolták a telefon is három hétig fog tartani csak .
Hét napot bírt míg elvesztettem az elsőt utána a másikat is elvesztettem..
első samsung salaxy s22 Ultra 5g-s és 256gb belső tárhely a második samsung galaxy s23 5g szintén és 256gb ugyanúgy...
A szóhasználatból teljesen lejön, hogy ezt a kérdést fiú írta ki, nem lány. És kamu, az a bárgyú műsor ihlette.
Akinek ilyen áru telefonokat vesznek, ráadásul nem egyszer elhagyta őket, nincs az a böszme szülő, aki legalább az első eltűnése után ne kötne rá biztosítást. (Aki meg annyira leszarja, mert majd lesz másik, annak meg nem félne elmondani.)
Plusz biztosan be lenne a telefonon állítva, hogy bemérhető legyen eltűnés/ellopás esetén. Ha szórakozóhelyen tűnik el, az el lett lopva, ekkora érték pedig bőven meghaladja a bűncselekmény kategóriát. Rég meg lett volna téve a feljelentés miatta. (Ha meg ezzel sem foglalkoznak a szülők, csak veszik a következőt, megint felmerül a kérdés - miért is fél elmondani nekik?)
Szóval kérdező, nem igazán gondoltad ezt át. 😄
Nem elkényeztetett vagyok, csak vannak bizonyos igényeim. - hápersze. Akkor szépen megkeresed az árát, ennyi.
Anyád helyében már a másodikat SEM vettem volna meg.
Érdekes ez a szülői hozzáállás. Mármint, hogy veszek egy félmilliós telefont a gyerkőcnek, elhagyja és utána veszek neki egy másikat. Szüleimtől mindig öröklött telefont, laptopot stb. kaptam és nem azért, mert nem tehették volna meg, hogy megvegyenek nekem bármit. Apám vállalkozó. Egyszerűen nem akarták, hogy olyanná váljak mint te. Ha megkeresem rá a pénzt, akkor lesz olyan cuccom, amit akarok. Így is lett.
"Nem elkényeztetett vagyok, csak vannak bizonyos igényeim."
"A diákmunkát nem az olyanoknak találták ki, mint én."
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. A szüleid valamit nagyon elb..sztak.
40-es Nem kéne magad mások miatt szégyellni, és egyébként is gyakran bűntudatot érezni.
"Tavaly egy osztálytársam eltörte a telóm, nagyon nagy büntudatom volt" - Neked? Miért? Miért nem vett helyette újat, vagy legalább adott volna bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!