Miképp tudnám valahogy bevallani szüleimmnek, elvesztettem komolyabb okostelómat?
Figyelt kérdés
Fullos telók voltak méghozzá. Múltkor annyi történt, hogy "mindenkivel előfordul ilyen", a következőre jobban vigyázok. Viszont, gyanúm.. hogy nem gondolták a telefon is három hétig fog tartani csak .
Hét napot bírt míg elvesztettem az elsőt utána a másikat is elvesztettem..
első samsung salaxy s22 Ultra 5g-s és 256gb belső tárhely a második samsung galaxy s23 5g szintén és 256gb ugyanúgy...
2023. szept. 19. 17:21
11/63 anonim válasza:
Volt osztálytársam, pénzekért eladta a okostelójait, amikor megjelent a legújabb típus, a szüleinek azt hazudta kirabolták, ők meg mindig megvették neki a legújabb telefont. Haverjának a szülei tudtak az egészről így derült ki, aztán a szülők meg ott sírtak, hogy mi lesz az ő kisfiúkból. :)
12/63 anonim válasza:
13/63 anonim válasza:
"A diákmunkát nem az olyanoknak találták ki, mint én"
Miért is???
14/63 anonim válasza:
Na pont emiatt az életszemlélet miatt férne rád egy nyár a balcsin. Csak nem a strandon, hanem a lángos sütőben.
15/63 anonim válasza:
Nem vennék többet semmilyen telefont neked!
16/63 anonim válasza:
Amikor ilyen kérdést olvasok, sztoikus nyugalommal konstatálom, hogy ez a generáció megérett a Dunába lövésre. Következtetés: mindenki védekezzen a terhesség ellen. Maradok tengermély tisztelettel.
17/63 anonim válasza:
Majd kapsz egy posta baglyot.
18/63 anonim válasza:
A diákmunkát nem az olyanoknak találták ki, mint én
Kógazdag kőbunkó troll :)
19/63 anonim válasza:
Egy ismerősöm fia egyszer elhagyta az okostelefonját, utána már csak a legolcsóbb gombosat kapta, amivel tényleg csak telefonálni tudott. Azt is elhagyta, akkor nem kapott újat. Viszik mindenhová, ne telefonáljon senkivel se.
20/63 anonim válasza:
Van valami új műsor pont ilyen elkényeztetett, valóságtól elszakad pénzes csemetékről. Az ihlette a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!