Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miképp tudnám valahogy bevalla...

Miképp tudnám valahogy bevallani szüleimmnek, elvesztettem komolyabb okostelómat?

Figyelt kérdés

Fullos telók voltak méghozzá. Múltkor annyi történt, hogy "mindenkivel előfordul ilyen", a következőre jobban vigyázok. Viszont, gyanúm.. hogy nem gondolták a telefon is három hétig fog tartani csak .

Hét napot bírt míg elvesztettem az elsőt utána a másikat is elvesztettem..

első samsung salaxy s22 Ultra 5g-s és 256gb belső tárhely a második samsung galaxy s23 5g szintén és 256gb ugyanúgy...

2023. szept. 19. 17:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
97%

"A mi baráti körünkben nem a telefonokkal szokás "menőzni",a legtöbb barátomnak is hasonló kategóriájú a mobilja."

Csak lopni szokás ebben a körben 😂

2023. szept. 19. 18:27
 32/63 anonim ***** válasza:
92%

🙄

#radicspeti

2023. szept. 19. 18:31
 33/63 babyboom567 ***** válasza:
95%
De különben minek született meg a kérdés?Egy elkényeztetett gazdag kisgyerek vagy, aki úgy hagyja el a telefonjait mint más a kesztyüjét.Úgyis kapsz másikat,felesleges a ráma.Tök mindegy,hogy mondod el.Ha normál hétköznapi szülők gyereke lennél, már második telefont sem kaptál volna, HA mégis, és ez a helyzet állna fent mint most,Akkor K..urvára nem lennének "igényeid",mert tudnád,hogy anyád/apád vért izzadt azért a sz..arért.
2023. szept. 19. 18:33
 34/63 babyboom567 ***** válasza:
95%
16 évesen annyit inni,hogy nem tudod ki volt körülötted.Nagyon gáz vagy.
2023. szept. 19. 18:35
 35/63 A kérdező kommentje:

26

Nem olyan volt a ruhám, ami alá lehetett volna melltartót venni.Úgy volt, hogy egy privát helységben leszünk, ahová csak az jöhet fel, aki meghívott. Erre mindenki hívott mindenkit a belvárosba és tele lett a végén ismeretlen emberekkel.Ha tudom, hogy ez lesz, nem hagytam volna ott. Te hal elméjű istenem neked meg ennyi eszed nincs.

2023. szept. 19. 18:35
 36/63 anonim ***** válasza:
95%

Ki beszélt itt a melltartódról, te észkombájn? Jó, tudjuk, troll vagy, de legalább szórakoztató.

Bugyi volt rajtad vagy azt sem lehetett a ruhád alá venni?

2023. szept. 19. 18:44
 37/63 anonim ***** válasza:
92%

Jaja, ma reggel meg másnaposan ne

bevonultatok a suliba.

Nyugi, ha igaz a mese, a szüleid, akik hagynak suliidőben vedelni, pont lesz.ják a telót.

2023. szept. 19. 18:50
 38/63 anonim ***** válasza:
88%
Az ilyen kérdéseknél mindig megfogadom hogy nem kell gyerek. Minek? Még a végén megver az isten egy ilyennel mint a kérdező...
2023. szept. 19. 19:05
 39/63 A kérdező kommentje:

34

Nem értem, miért kell piszkálni,bántani azért, mert ilyen vagyok és így nőttem fel. Mert honnan tudod, hogy én milyen vagyok részegen?

37

Azért nem tetszenek az olcsóbb telefonok, mert nem jó a fényképezőjük. A kijelzőjük nem olyan szép, k isebb a teljesítményük. 4.6 az átlagom, szerintem megengedhetem magamnak, hogy a suliba és sulin kívül azt csinálhassak, amit szeretnék, mert baromi unalmas a legtöbb óra.

2023. szept. 19. 19:06
 40/63 anonim ***** válasza:
95%

Ha ez igaz, akkor elmondom, hogy pont ezért szégyenlem magam a korosztályom miatt. En is 16 vagyok, de amint betöltöttem ezt a kort azonnal diákmelókat kezdtem keresni (sajnos 0 sikerrel, vidéken lakom, nincs semmi a közelben). Anyu meg Apu, nekem is mindent a seggem alá tudnak tolni, azzal a különbséggel, hogy nem kényeztettek el és megbecsülöm amit kapok. Ezért is szerettem volna dolgozni, hogy ne ők költsenek folyamatosan rám, hanem én is be tudjak szállni. Tavaly egy osztálytársam eltörte a telóm, nagyon nagy büntudatom volt, pedig egy 5 éves középkategóriás samsung volt. Vagy ezerszer bocsánatot kértem anyuntól amiért újat kellett venni. Nyár elején voltam Veszprémbe énekversenyen amikor egy este valahogy leesett a kezemről a pandorakarkötőm amit karácsonyra kaptam. Konkrétan akkora bűntudatom volt, hogy megmondtam szüleimnek, hogy karácsonyra csak egy teljesen ugyan olyan karkötőt kérek, sőt ha rokonok kérdezik mit kérek karácsonyra, ne hagyják, hogy vegyenek bármit is.

Na ez a nagyon nagy különbség, hogy én megbecsülöm amim van és felelősséget vállalok érte. El lettél kényeztetve, nem érdemelnél meg még egy párezer forintos telefont sem.

2023. szept. 19. 19:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!