Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miképp tudnám valahogy bevalla...

Miképp tudnám valahogy bevallani szüleimmnek, elvesztettem komolyabb okostelómat?

Figyelt kérdés

Fullos telók voltak méghozzá. Múltkor annyi történt, hogy "mindenkivel előfordul ilyen", a következőre jobban vigyázok. Viszont, gyanúm.. hogy nem gondolták a telefon is három hétig fog tartani csak .

Hét napot bírt míg elvesztettem az elsőt utána a másikat is elvesztettem..

első samsung salaxy s22 Ultra 5g-s és 256gb belső tárhely a második samsung galaxy s23 5g szintén és 256gb ugyanúgy...

2023. szept. 19. 17:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
93%

Mert honnan tudod, hogy én milyen vagyok részegen?

onnan, hogy mesélted el, hogy még egy telefonra se tudsz vigyázni piásan...

2023. szept. 19. 19:08
 42/63 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem, miért kell piszkálni,bántani azért, mert ilyen vagyok és így nőttem fel. Mert honnan tudod, hogy én milyen vagyok részegen?

Elég sok mindent elmond rólad hogy épp csak 16 évesen, melltartó nélkül, magadról nem tudva fetrengtél, és észre se vetted hogy megloptak.

2023. szept. 19. 19:09
 43/63 anonim ***** válasza:
94%

40es végre egy normális fiatal, jó hallani hogy van még ilyen a korosztályomban.

Én is mindent megkaphattam volna, de megtanították, hogy a pénz nem a fán terem, és ha nagy igényeim vannak, meg kell érte küzdeni. Ha én úgy megaláztam volna magam részegen mint a kérdező, apa akkor a pofont adott volna hogy egy életre elmegy a kedvem az alkoholtól:-D

2023. szept. 19. 19:12
 44/63 A kérdező kommentje:

41

Mekkora poén volt,zokogva nevetek.Ja,nem.

Csak nehogy a te gyereked még elviselhetetlenebb legyen, mint én.

42

Hol írtam hogy fetrengtem? Te másnaposabb vagy mint én ember

2023. szept. 19. 19:13
 45/63 anonim ***** válasza:
88%

Csak nehogy a te gyereked még elviselhetetlenebb legyen, mint én.

Cucika, 26 éves a lányom, tisztességesen dolgozik pü elemzőként, és 18 éves koártól ugyanaz a párja. Egyéb kérdés?

2023. szept. 19. 19:18
 46/63 anonim ***** válasza:
72%

44eske, ha tudtál volna magadról, feltűnik ha épp kiraboltak...bár lehet nem figyeltél mert épp pár pasi mászott meg mint a fajtársaidat.

nálad elviselhetetlenebb? Gondolom a szüleid is megbánták hogy mikor csináltak nem nyelte le anyád inkább:-D Kéne a fenének egy olyan gyerek mint te. A képed rajta lehetne a fogamzásgátlós dobozokon:-D

2023. szept. 19. 19:19
 47/63 anonim ***** válasza:
95%
Áruld már el, melyik volt ez a kiváló szórakozóhely, amelyik kiszolgált egy taknyos 16 évest alkohollal, mégpedig annyival, hogy még most is másnapos? Ráadásul hétköznap? Hm?
2023. szept. 19. 19:38
 48/63 babyboom567 ***** válasza:
94%

Az a baj, hogy itt a telefonod elhagyása a legkisebb baj.

És hogy nem tudjuk,hogy milyen vagy részegen?Ember!! 16 évesen,sehogyan sem kéne részegnek lenned!

2023. szept. 19. 19:57
 49/63 anonim ***** válasza:
30%
Haggyátok má szegényt! Ti nem tuttok empatizálni? Jóhogy nem az afrikai gyerekekkel jötök. Szeggény elvesztette a mobijját. Tuggyátok ti miaz? Kibirni karácsonyig mobil nélkül? Hol dolgggozzzon? Velünk log eggész nap, oszt most nézi hogy mobilozunk, ő meg nem. #Fáck lájf
2023. szept. 19. 20:54
 50/63 anonim ***** válasza:
100%
Na ez már a gáz kategória. Tőlem biztos nem kapnál ilyen drága telefont. De a gyerekemnek alapból nem vennék ilyen drága telefonokat
2023. szept. 19. 21:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!