Fiam mióta elvesztette a munkáját amit szeretett azóta legkisebb kudarc vagy sikertelenség hatására őrjöng és csapkod, dührohamai vannak. Hogyan tudnék rajta segíteni?
Figyelt kérdés
Pszichológusra kifizetett 100.000 forintot semmit nem használt.
Dolgozik de csak ilyen napi bejelentős helyen heti pár napot nagyon kevés pénzért és utálja és nem talál másik munkahelyet.
A barátnöje meg folyamatosan piszkálja a pénz miatt és elégedetlenkedik és olyanokat vár el tőle ami irreális.
2023. ápr. 27. 17:00
1/22 anonim válasza:
Valami hobbit kéne találnia amiben sikerélménye lehet, vagy sportoljon.
2/22 anonim válasza:
Ha ez már jó ideje tart, ajánld fel neki anyagi segítségedet hogy szakembert keressen fel, kérjen segítséget hogy lelkileg fel tudja dolgozni ezt és tovább tudjon lépni.
3/22 anonim válasza:
Barátnőjével meg beszélhetnél, ha nem tud megértőbb lenni és segíteni, akkor jobb ha elválnak az útjaik. Rengeteget rontanak az ilyen emberek a helyzeten.
4/22 A kérdező kommentje:
Mióta elkezdett dolgozni soha egy fillét segítséget nem fogadott el tőlem, és ha elkezdtem erőltetni abból veszekedés lett. Most már nem is merem mondani neki akkor biztos a veszekedésen túl még dühöngene is. Annyit engedett esetleg néha hogy pl bevásároltam neki de láttam az sem tetszett neki azt mondta gyereknek nézem aki nem tudja fenntartani magát
2023. ápr. 27. 17:17
5/22 A kérdező kommentje:
Barátnőjével is csomószor már összekapott a pénzen abból is dühöngés lett és sokszor látom hogy próbál uralkodni magán de nem tud ha meg vége a dührohamának akkor meg látom hogy szégyelli magát.
De komolyan félelmetes a dühkitörése mintha egy másik ember lenne és olyan ocsmányságokat kiabál el sem hiszem.
Egyedül a kisállatokkal tud a végtelenségig türelmes lenni, a körükben megnyugszik
2023. ápr. 27. 17:22
6/22 anonim válasza:
Első körben szabaduljon meg a bigétől..
8/22 anonim válasza:
Ha a pszichológus nem segített, akkor menjen egy pszichiáterhez és ha szükséges akkor szedjen gyógyszert, mert ennek így csúnya vége lesz.
9/22 anonim válasza:
Szerintem is jobb ha megszabadul a lánytól. Látszik, hogy nem segít a fiad állapotán a jelenléte. A fiad pedig forduljon pszichiáterhez, és pszichológushoz is. Írtad, hogy szereti az állatokat, lehetne valami állatos terápia is ami segíthet😊
10/22 anonim válasza:
Már volt, csak másképpen megfogalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!