Fiam mióta elvesztette a munkáját amit szeretett azóta legkisebb kudarc vagy sikertelenség hatására őrjöng és csapkod, dührohamai vannak. Hogyan tudnék rajta segíteni?
Pszichológusra kifizetett 100.000 forintot semmit nem használt.
Dolgozik de csak ilyen napi bejelentős helyen heti pár napot nagyon kevés pénzért és utálja és nem talál másik munkahelyet.
A barátnöje meg folyamatosan piszkálja a pénz miatt és elégedetlenkedik és olyanokat vár el tőle ami irreális.
Állatokkal dolgozott akkor se keresett jól de nagyon szerette, csillogott a szeme minden nap de nem ment a cég és a főnöke másik cégébe is kellett a tőke így bezárta ezt a céget. Azóta meg semmi ilyen munkát nem talál ahol azt csinálhatná amit ott csinált. Önkéntes persze lehetne pl. menhelyen de abból nem tudna megélni.
A barátnője viselkedése számomra is unszimpatikus, de én miért szólnék bele 2 felnőtt ember életébe még ha egyik a fiam is?
Sajnos nekünk nincs annyi pénzünk és soha nem is lesz.
A pszichiáter ha gyógyszereket ír azoktól elmúlik a dühöngése és meggyógyul?
Amúgy szerintetek a munkája elvesztése váltotta ki ezt nála vagy a barátnője akarnokoskodása?
Majd előteremtitek, ha ott fogtok tartani.
Havi több ruha, márkás cipő, autó, házcsinosítás, káros szenvedélyek, ha vannak, parfüm, natúrnak mondott kozmetikumok, barátnőnek köröm, pilla, fodrász, piperehegyek, plazmatv, okoskütyük, a médiából folyó elvileg egeszségtelen ételek lecserélése a drágább egészségesre, stb., stb . A látszatra, esztérikára is simán elmegy annyi pénz, amit arra lehetne költeni, hogy jól legyünk.
Nekem ugyanolyan "élmény" egy 4K tévén nézni a az idióta műsorokat, agybutító melegpr IIopaganda sorozatokat, mint egy klasszik doboz tévén.
Úgyhogy kapjatok az agyatokhoz, ha van.
Ez a helyzet nem most alakult ki, hanem generációkra visszavezetve. Te sem vagy empatikus, nem érted, miért ilyen, nem fogsz tudni segíteni. Mi sem, mert nem ismerünk titeket. Kitől láthatta az integrálatlan dühöt? Kire haragszik tulajdonképpen?
Magyarul van egy alapból agresszív fiad, komoly dühkezelési problémákkal! amit NEM a melóhely elvesztése váltott ki nála, hanem eleve is ilyen volt, max remekül titkolt.
Menjetek el pszichiáterhez, ő ír fel nyugtatót, ha szükséges, a barátnő helyében meg mint a franc, úgy lelépnék egy agresszív fószertől. Bocs, nem akarom megvárni, míg mondjuk engem üt meg egy kirohanásakor.
"Azóta meg semmi ilyen munkát nem talál ahol azt csinálhatná amit ott csinált"
Akkor keressen másféle munkát, amire felveszik és fizetnek érte. Ennyire egyszerű. Nagyon sokat csinálnak olyan munkát, amit nem szeretnek, de pénzért megteszik. Jót fog neki tenni: egyrészt lesz pénze, eggyel kevesebb oka lesz őrjöngeni, másrészt a munka leköti és elfárasztja, nem lesz energiája a dühöngésre.
Írtam hogy dolgozik.
Aki kötekedni jön ide és el sem olvassa amit irtam az inkább távozzon
Fiad alighanem kőkeményen depressziós. Arra jellemző ez a tehetetlen, lépni képtelen állapot és a durva ingerlékenység is. Olvass utána igazi eü oldalakon.
Erre most alighanem gyógyszer is kell, aminek a hatása hetek alatt alakul ki. Gyógyszert csak pszichiáter írhat. Az ellátás tb re van, de időpontot a fiadnak kell kérni. Meg a javaslatokat betartani is. Támogathatod abban, hogy eljusson, meg hogy kitartson.
A legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!