Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvesztettem anyunal a bizalma...

Elvesztettem anyunal a bizalmam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
talalkoztam egy fiuval, akivel nemakarta hogy talalkozzak, a baratnom elszolta magat es igy rajott. Haragszik ram, csalodott bennem, napok ota nem szol hozzam, es borzasztoan erzem magamat. mit tegyek hogy visszanyerjem a bizalmat?
2020. nov. 2. 21:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Miért nem akarta, hogy találkozz vele? Volt rá valami nyomós oka?
2020. nov. 2. 21:32
 2/17 A kérdező kommentje:
igen, meg sosem talalkoztam azzal a fiuval, de amikor talalkoztunk 2 baratom jott utanunk es vegig tudtak hol vagyunk egy app segitsegevel, szoval biztonsagosan talalkoztam vele. Megertem anyukamat, jogosan van kiakadva, de tanacstalan vagyok hogy hogyan tehetnem jova.
2020. nov. 2. 21:35
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Hány éves vagy?
2020. nov. 2. 21:39
 4/17 anonim ***** válasza:
72%

Akkor ez egy netes randi volt? Honnan ismered a srácot? Hány éves vagy?

Szerintem hagyj anyukádnak egy kis időt, nem bűncselekményt követtél el, hanem elmentél találkozni egy sráccal, ráadásul óvintézkedéseket is tettél. Bíznia kéne benned, mert ennek csak az lesz az eredménye, hogy legközelebb nem is fogsz neki szólni, ha elmész valahova. Gondolom nem este egy sikátorban találkoztatok. Kicsit túlreagálja a dolgot.

2020. nov. 2. 21:39
 5/17 anonim ***** válasza:
31%
...látja előre, hogy csak használni akarják a kicsi lyukacskádat. (Valószínűleg.) Mondjuk ez nem nevelés tőle sem, a lelkiterror a fos szülők ismérve.
2020. nov. 2. 21:44
 6/17 anonim ***** válasza:
75%

1. OK, hibát követtél el azzal, hogy megkerülted anyukádat, de azért ez nem a köztörvényes bűnöző kategória, na. A barátaid figyeltek, tehát nem ész nélkül mentél bele a dologba.

2. Anyukád erősen túlreagálja ezt a dolgot. A sértettsége részben jogos, de ez a passzív-agresszív, duzzogó stílus nem méltó egy felnőtt emberhez. Sepregethetne ő is a saját háza táján.

3. A barátnőd megérdemel egy szájbavágást a vamzerkedésért. A helyedben ejteném.

2020. nov. 2. 22:11
 7/17 anonim ***** válasza:
76%

Még mindig nem értem, anyukád miért nem akarta, hogy találkozz azzal a fiúval.

A fene megette ezt a világot, hogy ma már minden randira menő fiúban gyilkost vagy nemi erőszaktevőt látnak!

20 éve is volt netes társkeresés, és azon kívül, hogy valaki sokkal rondább és öregebb volt, mint amilyennek a képei mutatták, semmi rossz dolgot nem hallottam.

2020. nov. 2. 22:28
 8/17 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező közben megírta nekem privátban, hogy 7.-es, lehet emiatt volt anyuka reakciója ilyen túlzó. Ettől még ezt a duzzogást meg csenddel verést eléggé gyerekesnek és értelmetlennek tartom én is.
2020. nov. 2. 22:40
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
Tehát egy kislány az anyja szemébe hazudott, mert hapsizni akart-ráadásul egy vadidegennel találkozott.... Az megvan hogy a haverjaid szart se tehettek volna ha a netes ismeretség egy felnőtt hapsi? Lecsapja őket, téged jó estben csak megerőszakol, de nem nyír ki (kamuprofilt rohadt könnyű összehozni, igazából fogalmad sem lehet kivel dumálsz.) Szóval nem csodálom ha anyád kiakadt, nagy marhaságot csináltál- Az ilyenbe bele lehet halni. És hogy mit csinálj? Ne hazudozz többet. És ne várd hogy egy ekkora disznóságot pár hét alatt elfelejt.
2020. nov. 2. 23:40
 10/17 anonim ***** válasza:
34%

6/9 anonim:

1: De bizony ész nélkül ment bele. A barátai figyeltek meg kb annyit ér, hogy ha valami baja történt volna a kérdezőnek, talán el tudták volna makogni a rendőrségnek.

2: Nem sértettségről, hanem haragról és csalódásról van szó. Jogosan haragszik és valószínűleg jogosan csalódott.

" ez a passzív-agresszív, duzzogó stílus nem méltó egy felnőtt emberhez"

Mert mit kellett volna szerinted csinálnia? Szájba vágni a kérdezőt, mint ahogy te tennéd a barátnővel?

Mielőtt az anyját szólítanád fel sepregetésre, nézz magadba egy kicsit!

Kérdező: Ha csalódott benned anyukád, akkor valószínűleg nem ilyennek nevelt és bízott benned. A bizalmat sokkal könnyebb elveszteni, mint visszaszerezni. Ha visszatér is a bizalma majd idővel, soha nem fog benned úgy bízni, mint azelőtt. Évek múlva is benne lesz ez a tüske és kétes helyzetben fel fog merülni benne, hogy vajon akkor éppen igazat mondasz-e, tartod-e magad a szavadhoz.

Hogy mit csinálj? Gondolkozz el komolyan arról amit tettél. Ha belátod hogy mekkora hibát követtél el, beszéld meg anyukáddal. Valószínűleg neki is kell pár nap ahhoz, hogy erről beszélgessetek. Biztos meg fog bocsájtani neked, de a bizalma már sose lesz a régi.

2020. nov. 3. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!