Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyám elvesztette a bizalma...

Az anyám elvesztette a bizalmamat!? (lent)

Figyelt kérdés
Nem bízom meg az anyámba, tett már eleget ezért, hogy így alakuljon. Így tehát nem mondok el neki semmit. Igazából nem is érdekli, hogy mi van velem vagy éppen hogy vagyok lelkileg. De ha valami tényleg nagyon szembetűnő már, még az is észreveszi hogy van valami gond velem, aki nem is ismer akkor ő is elkezd faggatózni, hogy mi van mondjam már el. De tudom, hogy nem azért kérdezi mert segíteni akar, hanem azért mert kíváncsi és mindenről tudni akar. Ilyen a természete, ha valamit nem tud konkrétan, akkor elkezd kombinálni... Elhiszem azt is, hogy rossz neki hogy kizárom az életemből, de volt pár húzása amivel elérte ezt. És amúgy sem szeretem megbeszélni vele a dolgokat, mert valahogy nem tudok olyan felszabadultan beszélni neki a gondjaimről... Meg kell fontolnom mit mondhatok el és mit nem.
2011. nov. 26. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
És mi a kérdés?
2011. nov. 26. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen és itt hol a kérdés, vagy mit akarsz egyáltalán?
2011. nov. 26. 13:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Elnézést!

Arra lennék kíváncsi, hogy ezt mégis hogy kéne kezelnem? Mindig kérdezi hogy miért nem mondok el neki semmit, de mégsem válaszolhatom azt hogy mert nem bízok benne. Mit kéne tennem? És mi a véleményetek úgy erről az egészről?

2011. nov. 26. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért ne válaszolhatnád azt, hogy elvesztette a bizalmadat ?! Ha édesanyáddal sem vagy őszinte, akkor kivel vagy az ? A legegyenesebb út mindig az őszinteség, nem mondom, hogy a legkönnyebb, de az biztos, hogy a legcélravezetőbb. Ülj le vele, főzz neki és magadnak egy jó teát és álljatok neki beszélgetni. Higgadtan, megfontoltan, végighallgatva a másikat. Csak így lehet előbbre jutni.
2011. nov. 26. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt se lenne rossz megtudnunk, hogy mivel tette tönkre benned a bizalmat. Így nem tudok tanácsolni semmit, vaktában lövöldözni meg nem akarok.
2011. nov. 26. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én anyám és köztem hasonló volt a helyzet. A mai napig utálok neki elmondani bármit is. A mai napig hisztérikus rohamot kap, ha nem mondok el neki valami magán jellegűt, amire kíváncsi. 36 éves vagyok!!!
2011. nov. 26. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!