Bele lehet halni a szerelembe? Megszakadhat valakinek a szíve azért, mert elvesztette élete szerelmét?
Egy évfolyamtársamnak az édesanyja belehalt a hírbe, hogy meghalt a férje. (megszakadt a szíve szó szerint)
Velem nem tudom mi lenne, de biztos nem élném túl ép ésszel.
21/L (több éves kapcsolatban)
Igen. De, ha csak nem lesz valaki öngyilkos, testileg nem.
Lelkileg minden szerelembe belehalunk, amikor vége.
velem váratlanul, minden bevezetés nélkül, egyik napról a másikra szakított a párom, előtte semmi jel nem volt, minden jó volt...akk sztem sokkot kaptam, csak néztem magam elé sokáig, utána kábultam elaludtam...aztán másnap elájultam a suliban, az orvos kiderítette, h súlyos szívritmuszavarom van...és a mai napig az van, pedig 2 éve volt
talán nem hal bele az ember, de szívbeteg lehet tőle.
20/L
én elvesztettem de túléltem..
de még csak most jön a neheze..:(
Nem hinnem, hogy felteptel sebeket, hiszen olyanok iratak Neked, Akik mar megtapasztaltak ezt, es tuljutottak ezen, s talan mar tanultak is az esetbol.
Ezert En ugy erzem, hogy nem szabad tulsagosan ragaszkodnunk, s mindig kell tudnunk azt, hogy semmi sem allando, minden VALTOZO es erre felkeszulni, s igy nem fogunk akkorat csalodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!