Van valaki itt aki elvesztette a testvérét? Esetleg párját?
Részvétem.Feldolgozni szerintem lehetetlen.Hála még nem vesztettem el a testvérem,sem a párom.Nagyon sajnállak hogy 23évesen elvesztetted a férjed,aki még nagyon fiatal volt.Szerintem ez feldogozhatatlan.És a kishúgod.Mi velük?
23/L
Köszönöm. Kishúgomat műtötték és műtét közben meghalt. Férjemet meg elütötte egy autó, és rá 1 nappal később meghalt. Jelenleg én nem tudom ezt feldolgozni.
Szüleim is elvesztettem, édesanyám beteg volt, édesapámnak meg autó balesete volt. Már csak az öcsém maradt.
Ha gondolod szívesen beszélgethetnénk.
"lengedni valakit nem azt jelenti, hogy megszűnik a fájdalmad. Amíg szereted, fájni is fog a hiánya. Ez nem baj. Attól még elengedheted. Sírva búcsúzunk egymástól, s ha igazi a szereteted, ez egy jó sírás. Elválasztva lenni bárkitől is, akit szeretünk: fáj. Ha már nem fáj: nem is szeretjük. (...) Az elengedés nem azt jelenti, hogy az ember szíve kihűl. Nem azt jelenti, hogy elfelejtem örökre. Nem közönyt jelent. Az elengedés azt jelenti, hogy hagyom őt szabadon repülni, szállni, a maga útján - abban a biztos reményben, hogy visszatalál majd hozzám."
/Müller Péter/
Akiket szeretünk, azokkal találkozni fogunk egyszer, én ebben hiszek. ha nem itt, hát a halál után. Ha nem most, majd később. De egyszer, mielőtt véget érne a világ, biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!