Rettenetesen utálom a párom testvérét, napról napra egyre jobban ingerült leszek miatta. A szülei miatt viszont tehetetlen vagyok. Mit tegyek?
Legszívesebben agyonverném a kis taknyot ahogy beszél barátnőmmel akkor is ha én ott vagyok, nem zavarja. Két évvel idősebb nála a kölyök, de úgy hisztizik hogy tenyérbemászó. Pofátlanul beszél mindenkivel, lopkodja, rongálja mindenki cuccát, az enyémet is, ha nem tetszik neki valami, akkor kimegy a kertbe és nekiáll rugdosni az autómat, és még ő mondja, hogy legyünk hálásak, hogy nem csinál mindennap ordítozást meg tombolást a lakásban. Az anyja nem szól rá, mondván hogy ő nem tehet semmit, de én se tegyek. Mondom akkor meddig akar ebben a pokolban élni? Nem egyszerűbb kicsit megtépni egy hidegvizes zuhany alatt, hogy térjen észre, és egy időre nevelőintézetbe rakni? "Nem" - mondja. "Miért?" - kérdezem. Ő: "Ez van".
És sajnálom barátnőmet, mert mindennap ott kell vele egy levegőt szívnia, de legszívesebben elhoznám onnan, ha az anyja engedné és el tudnám tartani...
Addig is adjatok tanácsot, ami valamerre kiút ebből, mert megőrülök a tehetetlenségtől...
és mit szólna a barátnőd anyja ha te benyújtanád a számlát a rongált cuccaid miatt?
Sztem legközelebb tépd meg,és ha az anyja szól akkor közöld h vagy megneveli a kölyköt vagy kifizetik a kárt. Sztem a barátnőd ez matt ugysem fordulna ellened
Ez csak neked külső szemlélőnek felháborító.Igazad is van,mert idétlen ez a gyerek,de ezt sem a barátnőd,sem a családja nem fogja fel olyan tragikusan mint te,mert ehhez vannak hozzászokva.Bármit tennél,vagy mondanál akkor sem tudnád felnyitni a szemüket,csak magad ellen fordítanád az egész családot.Lehet,hogy még a barátnődet is.
Menj kevesebbet hozzájuk,nyeld le a véleményed.Csak akkor szólj a lányra,ha pl a kocsidat rugdossa,vagy veled felesel,vagy beszél csúnyán.
Én is voltam ilyen helyzetben,számtalanszor kinyílt a bicska a zsebemben a sógornőmtől ahogy viselkedett a saját anyjával is.És képzeld 10 év alatt felnőtt,lehiggadt,még most is szokott idegesíteni,de azt meg én is megtanultam elnézni.
Rugdossa az autódat...? Basszus, én a saját testvéremnek is bemosnék egy hatalmasat, ha így viselkedne, nemhogy a pároménak... Nem értem az embereket, miért toleráljátok ezeket? És ha az anyja odajön, hogy mit képzelsz? Miért ő mit képzel magáról, hogy kárt tesz A TE autódban? És ha a párod emiatt ellened fordul, akkor sajnálom, de nem éri meg! Ha a testvérem szándékosan kárt tenne a barátom cuccaiban, égne a fejem...
Ha senki nem neveli a tagot, üsd le te. Vagy ahogy mondtad, fogd a slagot és locsold le. Abban ugye még erőszak sincs.
A kedvesem testvére 32 évesen most épp azon van megsértődve, hogy nem adtunk neki pénzt, hogy bulizzon, és hogy nem mosok, mosogatok és vasalok rá (ez csak a legújabb hisztitárgya, estig tudnám sorolni a további idegesítő szokásait és irreális elvárásait).
A párom 24 éves és 2 hónapja van munkája, én 22 éves vagyok egyetemre járok, ő pedig ingyen lakik itt (úgy jött ide, hogy fog fizetni) és nem zavarhatjuk el, hosszú, hogy miért vagyunk kénytelen eltűrni. Ráadásul figyelni kell rá, mert még enyveskezű is, meg mindent tönkretesz.
Nem hiszem, hogy tudsz bármit tenni, azonkívül, hogy megkockáztatod, hogy összeveszel a barátnőd édesanyjával, és kimosod a fejét (ami teljesen jogos lenne, ha már ő nem tudta megnevelni, akkor ne sértődjön meg azon, ha más megteszi).
Én részemről két véglet közt vacilálok, a kínomban nevetek és a víz nélkül is vízbefojtom közt.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:59
Tömören a párom rokonáé a lakás, ami miatt mi olcsón lakhatunk itt (amíg nem volt keresetünk, addig meg csak a rezsit fizettük), ő pedig segíteni akar a báttynak. Mivel nem a miénk a lakás és még csak nem is fizetünk hatalmas összegeket, hogy itt lehessünk, így ez van, ezt kell szeretni.
Ha lesz félretett pénzünk akkor közelebb költözünk Pesthez (jelenleg én naponta bejárok, kb. 60-65 kmről), addig meg ez van, csak tudnám, hogy a francba sikerült a vízdíjat feltornáznia ~2500ról 6e-re...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!