Ha a férfi elvesztette az érdeklődését, szakítani/válni kell?
Vagy egy 1,5 éves kapcsolat, a férfi elvesztette az érdeklődését a nő iránt. A ő már mindent megpróbált, a férfit nem érdekli a dolog, neki kényelmes a kapcsolat, a nőnek nem. Az egyetlen megoldás a szakítás?
CSak úgy általánosságban írtam le, sok problémás kapcsolatnál látom ezt a helyzetet.
Hát, ha valóban MINDENT megpróbáltál, akkor miért maradnál vele, ha továbbra sem érdekled? De ha szereted még, akkor a MINDEN után még megpróbálhatál 1-2 dolgot, hogy felkeltsd az érdeklődését.
Sajnos nagyon kevés infot adtál, így nem is lehet, csak ilyen általánosságot válaszonlni.
Nem rólam van szó...
De köszönöm a választ! :)
Itt nem pont a szexuális ráunásra gondoltam.
Hanem amikor már nem akar kedveskedni a nőnek, nem akar vele beszélgetni, nem érdekli ha a viselkedésével megbántja...
Itt már nincs min javítani. Szakíts vele, nem érdekled.
Találsz jobbat is!
26.L
lehet másikat keresni de utána 100x rosszabbat is lehet kifogni...mindenkinek a maga döntése hogy bevállal-e egy ilyen magánéleti kockázatot. én tökéletesen megvagyok barátnőmmel másfél éve és szo nincs ilyesmiről szerencsére.
ha Van gyerek akkor bűn elvállni irtozatosan nyomos ok nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!