Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férfi elvesztette az...

Ha a férfi elvesztette az érdeklődését, szakítani/válni kell?

Figyelt kérdés

Vagy egy 1,5 éves kapcsolat, a férfi elvesztette az érdeklődését a nő iránt. A ő már mindent megpróbált, a férfit nem érdekli a dolog, neki kényelmes a kapcsolat, a nőnek nem. Az egyetlen megoldás a szakítás?

CSak úgy általánosságban írtam le, sok problémás kapcsolatnál látom ezt a helyzetet.

2010. aug. 31. 14:43
1 2
 1/11 Kankalin ***** válasza:
77%
Mi az a "minden" amit megpróbált?
2010. aug. 31. 14:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Általánosságban írtam, így a "mindenbe" gondolj azt amit akarsz...:)
2010. aug. 31. 14:57
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

Hát, ha valóban MINDENT megpróbáltál, akkor miért maradnál vele, ha továbbra sem érdekled? De ha szereted még, akkor a MINDEN után még megpróbálhatál 1-2 dolgot, hogy felkeltsd az érdeklődését.

Sajnos nagyon kevés infot adtál, így nem is lehet, csak ilyen általánosságot válaszonlni.

2010. aug. 31. 15:00
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem rólam van szó...

De köszönöm a választ! :)

2010. aug. 31. 15:02
 5/11 anonim válasza:
Az a baj, h. ez a kérdés így tényleg túl ált. Ráadásul ezek a dolgok sokkal bonyolultabbak annál, minth. most szakítsunk, v, nem. Nemtom, hány éves vagy, de ha már kicsit tapasztaltab, akkor te is tuod, h. nem úgy megy, h. hasamra csapok, és szakítok, ha meg épp oanom van, akkor mégse. Bár sajna, ma sokan ienek, de a valóságban ez nem ien 1szerű. Pl. ha a nő szereti a ffit, valószínűleg nem fog 1 1,5 éves kapcsolatot csak úgy 1ik napról a másikra a kútbadobni. Annál azért akkor csak többet jelent neki. Viszont azt is tudnod kell, h. a ffiak eléggé szexkp.úak, főleg fiatalon, úgyh. ha 1,5 év után már nem érdekli a dolog, akkor vagy nem szereti a nőt, v. vmi más baj van, de nem is kicsi. De az is lehet, h. a nő rontotta el ott, h. túl hamar odaadta magát a ffinak, ugyanis, ha már a kapcsolat 1. hetében végigcsinálták az egész kámaszutrát, meg mindent, akkor nem csoda, ha már rá is unt. A ffiak többsége, ha 1 életre választ partnert, előnyben részesíti azt, aki nem adja magát oan könnyen. Szóval a kérdésedre nagyon nehéz lenne 1szerű választ adni.
2010. aug. 31. 15:12
 6/11 A kérdező kommentje:

Itt nem pont a szexuális ráunásra gondoltam.

Hanem amikor már nem akar kedveskedni a nőnek, nem akar vele beszélgetni, nem érdekli ha a viselkedésével megbántja...

2010. aug. 31. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:
26%

Itt már nincs min javítani. Szakíts vele, nem érdekled.

Találsz jobbat is!

26.L

2010. aug. 31. 17:06
 8/11 anonim ***** válasza:

lehet másikat keresni de utána 100x rosszabbat is lehet kifogni...mindenkinek a maga döntése hogy bevállal-e egy ilyen magánéleti kockázatot. én tökéletesen megvagyok barátnőmmel másfél éve és szo nincs ilyesmiről szerencsére.

ha Van gyerek akkor bűn elvállni irtozatosan nyomos ok nélkül

2010. aug. 31. 19:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nem rólam van szó!
2010. szept. 1. 10:18
 10/11 anonim válasza:
Én ismét a 3. válaszadó vaok. Annyira hangsúlyozod, h. nem rólad van szó, h. már csak azért is minden olvasó azt fogja hinni, h. de igen. :-) Ettől függetlenül, kiegészíteném korábbi válaszom azzal, h. nem is csak a szexre igaz, amit írtam, hanem minden másra is. Én nem tartom normálisnak, ha 1,5 év után bármien tekintetben is csökken a ffi érdeklődése. Ha így lenne, kihalt volna már az emberiség, mert 1 kapcsolat se érte volna meg a gyerekvállalást, arról nem is beszélve, h. nem tudták volna 1ütt felnevelni a gyerekeiket, v. ha csak emiatt 1üttmatadtak volna, folyton marták volna 1mást. 2 variáció van. Vagy szakítás, v. tiszta vizet önteni a pohárba, és leszögezni, h. amennyiben még jelentenek vmit 1másnak, találjanak vmi megoldást a kapcsolat megmentésére.
2010. szept. 4. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!