Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két kisgyermekünk van, de a...

Két kisgyermekünk van, de a párom iránt elvesztettem a bizalmamat, mit tennétek? Ő nem tud róla.

Figyelt kérdés
Véletlenül rájöttem, hogy egy közös hölgy barátunkkal (én azt hittem barát) kibeszéli a magánéletük intim részleteit, miközben flörtölget vele. Nem bírok túllépni rajta, mindig az van a fejemben, hogy nem szólok egy szót sem, mert majd ezt is biztos elmondja neki. Van egy 10 hónapos és egy 3 éves gyermekünk.
2013. jún. 28. 12:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Hát én biztos nem hagynam szo nelkül.Mármint a szexet ilyesmit beszélnek meg?Elmondanam neki h tudok rola es jo lenne ha visszafogna magat,az tuti.
2013. jún. 28. 12:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Én beszélnék vele erről a hölgyről. Egyébként minden rendben van a kapcsolatotokkal? Miért nem veled beszéli meg a problémáit?
2013. jún. 28. 12:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Túl nagy bennem a sértettség, nem tudom mit, hogyan mondjak neki?! Velem is megbeszéli, csak nem értem ehhez mi köze másnak? Igen, olyan dolgokat is, hogy hányszor vagyunk együtt egy héten, ez neki kevés, stb. Azt hozza tenném, hogy eléggé felfordult az életünk az utóbbi hónapokban, egyenlőre megoldást nemigen tudok sajnos. (A kicsi betegen született, elköltöztünk egy picike lakásba az ő kezelése miatt, 10 nmen alszunk négyen, segítségünk nincs, semmi indőnk magunkra.) Szóval tudom, hogy vannak mgoldásra váró gondok, de én azt hittem ezeket együtt oldjuk meg, nem kibeszéljük másnak a másikat. Segítsetek mit tegyek? :(
2013. jún. 28. 12:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj a férjeddel, hogy most ezzel a kibeszéléssel mi a célja?

A nõnek is mondd meg, hogyha tudni akar valamit, inkább veled beszéljen, mint a férjeddel.

Sajnos az én férjemben is van ilyesmi, nemcsak egynek kifecseg mindent, hanem mindenkinek. En is sokszor ta

2013. jún. 28. 13:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféleképpen beszélned kell vele, mert magadat őrlöd fel, magadat kínzod csak, ha nem beszélsz. Az nekem furcsa, hogy egy nőnek sírja, hogy kevés neki a szex.... Főleg, hogy közben flörtölget is vele, mint írod. Légy résen.
2013. jún. 28. 13:30
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! Kedves Utolsó, na bennem is ilyenek merülnek fel... Mindig mondja milyen csinos, stb. Nem mondom, hogy modell alkatom van, de nem is tartom magam kövérnek (57kg vagyok 160as magassághoz), a kevés szabadidő ellenére is mindig igyekszem adni magamra.

Az a baj, hogy most rákérdezek, gondolom az lesz a válasz, hogy sajnálja,stb. De ettől még a bennem lévő érzés nem változik, hogy nem akarok semmit megosztani vele, nem bízom benne, mert ki tudja kinek mondja még el. Azt sem tudom, hogy ez a mostani eset volt e az első és egyetlen vagy sem.

2013. jún. 28. 13:54
 7/12 light1965 válasza:
100%
Szinte minden férfivel megesik ilyen előbb- utóbb. Tudni kell , hogy mi férfiak 100x inkább vagyunk közvetlenek egy másik nőhöz, int egy férfi baráthoz. HA a kevés szexről is szó van.. akkor az gáz. Saját tapasztalat :-S . Talán kicsit szabadulni szeretne a mindennapok darálójából. Egy másik lelki kapcsolat egy nővel, megoszt, s ha van vonzódás, előbb-utóbb szerelemmel és/vagy szexszel fog végződni. S hogy miért épp a barátnővel? Mert a férfiak többsége az ismeretségi körből választ alkalmi partnert. Nem 100% hogy segít, de beszélgess többet ezzel a barátnővel, "tartsd rajta a szemed" érezni fogja, hogy nem tetszik Neked ez a light-os 3 mas. Azután bár tudom, rengeteg, aggódásod, problémád van, amelyben sokszor a férfi nem tud segíteni, sőt menekülni próbál, vagy elbizonytalanodik... szóval ha van még erőd, próbálj változtatni a mindennapokon, törődj vele többet, beszélgess vele többet, úgy hogy akard megérteni, elfogadni, akkor is ha nagyon vad dolgokat mond... Tudod a legtöbb férfi, (magam) is akkor jön rá a család-feleség fontosságára, amikor túl késő már, de akkor mindent megadna, hogy visszahozza a régi időket. Legtöbbször már késő... De Nálatok még semmi sincs veszve, idejében jeleztek az érzékelőid. Semmiképp se vágj vissza hasonlóval: Ha te úgy , én is úgy módon ! Hallgass a csodálatos női megérzéseidre !
2013. jún. 30. 08:07
 8/12 anonim ***** válasza:
HOgy jöttél rá, hogy kibeszél titeket?
2013. jún. 30. 12:22
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm 7. , jó ilyen szemszögből is véleményt hallani! Vhogy túl kéne lépnem a sértettségemen, de egyenlőre pl. azt sem bírom, hogy hozzam érjen, olyan szinten tette tönkre ezt a bizalmat, egységet, amit én hittem. Az egyetlen ember volt a világon, akiben tökéletesen megbíztam és úgy érzem elárult. Helyre lehet ezt még állítani?!?

Kedves utolsó, olvastam az üzeneteket,de nem értem ez miért lényeges?!

2013. jún. 30. 12:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi zavar jobban? A flört vagy a kibeszélés? Ha egy másik férfival dumálna, az jobb lenne? Csak mert a szex témát a pasik éppúgy (sőt jobban) megbeszélik egymás között, mint a nők...

Nem vagytok könnyű helyzetben, te is írtad, hogy túl kicsi helyen vagytok összezárva, ráadásul egy beteg gyerek mellett gondolom az empatikus képességetek is fogyóban van...

Ő keresett egy kis menekülőutat, ahol friss levegőt szippanthat. De! Nem hagyott el. Csak szippant abból a friss levegőből.

Talán neked is kellene egy bizalmas barát, akivel beszélhetnél és akkor nem a gyakorin kérdeznél idegenektől...mert ha belegondolsz, itt éppen te is kibeszéled a férjed...

2013. jún. 30. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!