Két kisgyermekünk van, de a párom iránt elvesztettem a bizalmamat, mit tennétek? Ő nem tud róla.
Beszélj a férjeddel, hogy most ezzel a kibeszéléssel mi a célja?
A nõnek is mondd meg, hogyha tudni akar valamit, inkább veled beszéljen, mint a férjeddel.
Sajnos az én férjemben is van ilyesmi, nemcsak egynek kifecseg mindent, hanem mindenkinek. En is sokszor ta
Köszönöm a válaszokat!! Kedves Utolsó, na bennem is ilyenek merülnek fel... Mindig mondja milyen csinos, stb. Nem mondom, hogy modell alkatom van, de nem is tartom magam kövérnek (57kg vagyok 160as magassághoz), a kevés szabadidő ellenére is mindig igyekszem adni magamra.
Az a baj, hogy most rákérdezek, gondolom az lesz a válasz, hogy sajnálja,stb. De ettől még a bennem lévő érzés nem változik, hogy nem akarok semmit megosztani vele, nem bízom benne, mert ki tudja kinek mondja még el. Azt sem tudom, hogy ez a mostani eset volt e az első és egyetlen vagy sem.
Köszönöm 7. , jó ilyen szemszögből is véleményt hallani! Vhogy túl kéne lépnem a sértettségemen, de egyenlőre pl. azt sem bírom, hogy hozzam érjen, olyan szinten tette tönkre ezt a bizalmat, egységet, amit én hittem. Az egyetlen ember volt a világon, akiben tökéletesen megbíztam és úgy érzem elárult. Helyre lehet ezt még állítani?!?
Kedves utolsó, olvastam az üzeneteket,de nem értem ez miért lényeges?!
Mi zavar jobban? A flört vagy a kibeszélés? Ha egy másik férfival dumálna, az jobb lenne? Csak mert a szex témát a pasik éppúgy (sőt jobban) megbeszélik egymás között, mint a nők...
Nem vagytok könnyű helyzetben, te is írtad, hogy túl kicsi helyen vagytok összezárva, ráadásul egy beteg gyerek mellett gondolom az empatikus képességetek is fogyóban van...
Ő keresett egy kis menekülőutat, ahol friss levegőt szippanthat. De! Nem hagyott el. Csak szippant abból a friss levegőből.
Talán neked is kellene egy bizalmas barát, akivel beszélhetnél és akkor nem a gyakorin kérdeznél idegenektől...mert ha belegondolsz, itt éppen te is kibeszéled a férjed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!