Elvesztettem a kislányom bizalmát?
2 éves lesz tavasszal. Az elmúlt két hétben kétszer is előfordult, hogy a délutáni alvásideje alatt hivatalos ügyben el kellett mennünk itthonról a férjemmel. Hirtelen jött a dolog, nem tudtam neki elmondani alvás előtt, hogy nem én leszek itt, mikor felkel.
Egyszer anyós, másszor anyukám jött el és várta, hogy ébredjen.
Ébredés után mindkétszer engem keresett, sírt utánam. Anyósnál nagyon sírt, anyukámnál nem. Ő rutinosabban kezeli a dolgot, ügyesebben "terel".
Lényeg, hogy azóta délután nem akar elaludni, este meg mellette kell ülnöm és éjjel is keres.
Nagyon elszomorodtam, hogy ezzel törést okoztam.
Szia. Én tudatosan, 3 hónapos kora óta csináltam, hogy néha áthívtam anyut, és ő altatta el, így hozzászokott, hogy akár mindkét mamával elalszik, és nem gond, ha velük is ébred.
Muszáj lesz lassan hozzászokniuk, hisz lesz bölcsi, ovi, ahol nemhogy altatásnál, de ébredésnél sem leszünk jelen. :( Mondjuk ettől én is félek. 27 hónapos, és szeretném ha 3 éves korától ovodás lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!