Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két kisgyermekünk van, de a...

Két kisgyermekünk van, de a párom iránt elvesztettem a bizalmamat, mit tennétek? Ő nem tud róla.

Figyelt kérdés
Véletlenül rájöttem, hogy egy közös hölgy barátunkkal (én azt hittem barát) kibeszéli a magánéletük intim részleteit, miközben flörtölget vele. Nem bírok túllépni rajta, mindig az van a fejemben, hogy nem szólok egy szót sem, mert majd ezt is biztos elmondja neki. Van egy 10 hónapos és egy 3 éves gyermekünk.
2013. jún. 28. 12:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mindkettő zavar, talán a kibeszélés jobban. Vannak barátaim, de a fő bizalmasom a párom volt. Igazad van, itt próbálok tanácsot kérni, de itt név nélkül van és nem mutogat rá senki a faluban, hogy mit mondott róla a felesége. Egyetlen barátomban sem bízom annyira, hogy a férjem "bántsam" előtte. Annak sem örülnek, ha pasikkal beszélne ki, de az azért megis más, mint egy nő, akivel ráadásul flörtöl is, mi lett volna belőle, ha nem jövök rá?!?
2013. jún. 30. 15:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért lényeges, mert érdekel, ő mondta-e el (a férjed), netán a hölgy utalt rá, esetleg te láttad, vagy valaki mondta? (Mármint hogy flörtölnek.) Nem mindegy. 8-as
2013. jún. 30. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!