Miképp tudnám valahogy bevallani szüleimmnek, elvesztettem komolyabb okostelómat?
Fullos telók voltak méghozzá. Múltkor annyi történt, hogy "mindenkivel előfordul ilyen", a következőre jobban vigyázok. Viszont, gyanúm.. hogy nem gondolták a telefon is három hétig fog tartani csak .
Hét napot bírt míg elvesztettem az elsőt utána a másikat is elvesztettem..
első samsung salaxy s22 Ultra 5g-s és 256gb belső tárhely a második samsung galaxy s23 5g szintén és 256gb ugyanúgy...
#9 kérdező: Karácsonyig még több hónap van, öregem :D És de, kibírnád, nem kapnál új telefont és ennyi.
Diákmunkázhatsz. A barátokkal lógás helyett csinálhatnád szépen azt, ha új telefont akarnál. Negyven fok már nincs, az sem lesz akadály.
Ha nem csak trollkodsz, a telefon elvesztésétől függetlenül is elküldenélek dolgozni, hogy kicsit jöjjön meg az eszed.
Nem troll te bikaeszű. Nem tehetek arról, hogy valaki elvitte és kicsit többet ittam, mint kellett volna.A szülinapom volt tegnap, jól éreztem magam és nem néztem, hogy éppen ki van az asztalunk körül. Egyébként hová tegyem, hogyha ruhában és harsinyában vagyok, amin nincsen zseb, táskám és a kabátom pedig nem volt a közelben?
A mi baráti körünkben nem a telefonokkal szokás "menőzni",a legtöbb barátomnak is hasonló kategóriájú a mobilja.
Tehát egy szórakozóhelyen voltál és a táskád sem volt melletted? Akkor örülj, hogy nem lopták el azt is, vagy nem lopták ki a pénztárcádat belőle. Mindig legyen melletted a táskád, ha ilyen helyen vagy.
Bár szerintem is csak trollkodsz, nem lehetsz ennyire hülye.
18
Ha én nem akarok, akkor nem fogok dolgozni. Nincs rá időm és kétlem, hogy olyan sok pénzt tudnék keresni, hogy megérje feladni a szabadidőmet érte- jobban ismerem magam, nem bírom ki telefon nélkül. Azon netezek a suliban és napközben, ha nem vagyok itthon. Mert bármilyen végzettség nélkül kétlem, hogy felvennének olyan munkahelyre, ahol normális fizetést kapok.
25
A szülinaomon csak ihatok már annyit amennyit szeretnék, majd tuti, hogy tőled fogok engedélyt kérni.
Ez az. Mutasd meg nekik ki az úr a házban.
Odaállsz eléjük, leküldesz nekik pár sallert és megmondod nekik, hogy igényeid vannak és büdös neked a munka, szóval kell egy harmadik teló és a biztonság kedvéért egy 4-5-6... is, mert nemsokára hétvége van és megint innod kell.
Próbáltátok keresni a telefonokat? Felhívni? Feljelentést tenni? Ha valaki megtalálta, és nem adja vissza, az lopás. Mielőbb mondd el a szüleidnek, tök mindegy, hogyan, mert ők tudják, hogy kell kerestetni.
Ha az én gyerekem lennél, a következő telefonod egy nyomógombos 5000 Ft-os feltöltőkártyás lenne, egy biciklilánccal a nyakadba akasztva, és pont lexarnám, hogy nem tetszik, vagy netezni akarsz. És ha ebben a stílusban visszapicsognál, a szádat is elkenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!