Ki, hogy dolgozta fel, hogy elvesztette a szüleit?
Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 22:58
1/8 anonim válasza:
Enyémek már idősek voltak, 80, ill. 85. Apámmal maradt egy lezáratlanság, azt nehezen..Anyám halála megváltás volt neki is, nekem is.
2/8 anonim válasza:
Még sehogy. Anyu él, apu egy éve halt meg.
3/8 anonim válasza:
Apám halála jobban megviselt. Anyámé olyan hétköznapi volt.
4/8 anonim válasza:
Még sehogy.Anyámét nem fogom tudni,apáméra pedig magasról teszek.
5/8 anonim válasza:
Apámét már sikerült, de ő 21 éve halt meg és már teljesen túl vagyok rajta, noha egy nagyon agresszív rákfajtában halt meg, és óriási fájdalmai voltak. Anyukám tavaly hunyt el, az ő halálát nem sikerült még feldolgoznom, pedig neki is megváltás volt a halál, csak akkor is nagyon fáj az hogy elment, és hogy nincs velünk többé. Mindkettejük halála szörnyű volt, mert nagyon szerettem és szeretem őket de anyukám közelebb állt hozzám. Ő tavaly hunyt el, de mindig el kezdek sírni, ha rá gondolok, és arra, hogy már nem lehet köztünk.
8/8 anonim válasza:
Még nem sikerült kB. 8 hónapja ment el, de nincs olyan nap hogy ne gondolnék rá. Hiányzik nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!