Egy ballépéssel elvesztettem mindent, amiért 2,5 évig dolgoztam?
Te mit foglalkozol azzal, hogy ki mit mond, ki mit csámcsog? A legnagyobb arculcsapása az ilyeneknek, mikor a nyomoronc életükben próbálják előadni a valakit, miközben te szépen csendesen felállsz, és míg ők egy sikertelen kapcsolatban vergődnek, és a pénzért a lábtörlőknél rosszabb életük van,és sorban csalják őket szanaszét, és alázzák meg őket nap mint nap,vagy a magány ordít róluk, addig neked sikeres családod van, ahol megbecsülnek, szeretnek, tisztelnek és tőrődnek veled és veled együtt kűzdenek.
Sose foglalkozz az ilyen emberekkel:)
Ez ebben a formában nem kérdés, csak "hiszti".
HA van konkrét kérdésed, akkor írd le a hátteret, és megpróbálunk segíteni. Ha nincs, akkor vegyél az öledbe egy zacskó papírzsepit, sírd ki magad, aztán rázd le magadról, akármi történt is.
Értem,hogy mindenki a kudarcodon csámcsog,megértelek,hogy rosszul esik.
Ezeket az embereket hagyd el.Menj máshova dolgozni.
A kérdésed vicc:DDD
Most elvesztetted vagy nem, te magad sem tudod vagy igen s mások már biztosan? :D
Ha egy tolvaj politikus elveszt mindent még szép, hogy tapsol mindenki...lehet te is ilyen vagy, mit csodálkozol...
A jó tetted meg lehet sokaknak volt rossz ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!