Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy ballépéssel elvesztettem...

Egy ballépéssel elvesztettem mindent, amiért 2,5 évig dolgoztam?

Figyelt kérdés
Most mindenki csak a kudarcomon csámcsog. Élvezik, hogy ítélkezhetnek. Arra mindenki magasról tesz, hogy mennyi mindent jól csináltam. Egy hiba és innentől ez határozza meg az életem. Egy hiba évek munkáját semmivé teszi. És el vagyok könyvelve vesztesnek egy hiba miatt. Az senkit nem érdekel, hány jó dolgot csináltam. Csak a rossz az emlékezetes.

2020. aug. 4. 10:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Kapd össze magad.
2020. aug. 4. 10:57
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi is volt az a hiba pontosabban.
2020. aug. 4. 10:58
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

Te mit foglalkozol azzal, hogy ki mit mond, ki mit csámcsog? A legnagyobb arculcsapása az ilyeneknek, mikor a nyomoronc életükben próbálják előadni a valakit, miközben te szépen csendesen felállsz, és míg ők egy sikertelen kapcsolatban vergődnek, és a pénzért a lábtörlőknél rosszabb életük van,és sorban csalják őket szanaszét, és alázzák meg őket nap mint nap,vagy a magány ordít róluk, addig neked sikeres családod van, ahol megbecsülnek, szeretnek, tisztelnek és tőrődnek veled és veled együtt kűzdenek.

Sose foglalkozz az ilyen emberekkel:)

2020. aug. 4. 11:00
 4/18 anonim ***** válasza:
21%
Tudod kik az igazi vesztesek? akik egy épkézláb normális családot nem tudnak felmutatni, és a gyerekeik-már ha vannak szanaszét vannak hullva az újabb partnerek között.
2020. aug. 4. 11:02
 5/18 anonim ***** válasza:
77%

Ez ebben a formában nem kérdés, csak "hiszti".

HA van konkrét kérdésed, akkor írd le a hátteret, és megpróbálunk segíteni. Ha nincs, akkor vegyél az öledbe egy zacskó papírzsepit, sírd ki magad, aztán rázd le magadról, akármi történt is.

2020. aug. 4. 11:03
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy hiba? Életünk során rengeteget hibázunk, nem számít a hiba, az számít mit teszünk utána. Remélem nem vesztettél el mindent, most ezt érzed de lesz ez még másképpen.
2020. aug. 4. 11:04
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Van konkrét kérdés, vagy csak sajnáltatni akarod magad?
2020. aug. 4. 11:13
 8/18 anonim ***** válasza:
83%

Értem,hogy mindenki a kudarcodon csámcsog,megértelek,hogy rosszul esik.

Ezeket az embereket hagyd el.Menj máshova dolgozni.

2020. aug. 4. 11:17
 9/18 anonim ***** válasza:
35%

A kérdésed vicc:DDD

Most elvesztetted vagy nem, te magad sem tudod vagy igen s mások már biztosan? :D

Ha egy tolvaj politikus elveszt mindent még szép, hogy tapsol mindenki...lehet te is ilyen vagy, mit csodálkozol...

A jó tetted meg lehet sokaknak volt rossz ugye...

2020. aug. 4. 11:24
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt?
2020. aug. 4. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!