Hogy éljem túl, ha elvesztettem minden célomat és a számomra fontos embereket?
Figyelt kérdés
Korábban egy nagyon motivált és pozitív személyiség voltam. Voltak céljaim és mindig küzdöttem is értük. Rájöttem, hogy az a cél amit szerettem volna, egyszerűen nem fog működni. Nagyon közel kerültem hozzá, de nem tudtam elérni. A barátommal szakítottunk és a "barátaim" gyakorlatilag tesznek rám magasról. Pedig nem szeretnék panaszkodni, de így nincs se célom, se párom, se barátaim. Ki kéne másznom ebből valahogy, de nincs motivációm semmihez.2020. jún. 18. 13:18
1/3 anonim válasza:
Ez csak egy átlagos kedd.
Kezd elölről.
Én is ezt teszem minden nap.
2/3 anonim válasza:
Nekem is voltak rövid illettve hosszútávú terveim és mindez egy nap alatt köddé vált
Emellett se a tervezett karrier nem jött össze az életben és a barátok is eltűntek mind egy szálig
Fel kell állni a sokk után minél hamarabb és újrakezdeni az életet egy másik irányba
3/3 anonim válasza:
Hallgass zenét és figyeld a szövegét:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!