Egy ballépéssel elvesztettem mindent, amiért 2,5 évig dolgoztam?
Hát nehéz megfelelően átlátni a helyzetet konkrétumok nélkül, de
1. Mindenki hibázik, ez az élet és a tanulási folyamat része.
2.Magadba zuhanás helyett fogd fel, hogy ez egy tanulólecke. Legközelebb ezt a hibát nem fogod elkövetni, ez az érzés csak még erősít majd abban, hogy máskor mit kerülj el.
3. Ez is csak egy időszakos pletyka a munkahelyeden. Majd lesz, aki túlságosan berúg a csapatépítők vagy kirúgnak valakit és máris más lesz a téma.
Vértezd fel kicsit magad ésntudatosítsd, hogy ezek a problémák és amit érzel csak átmenetiek.
A legfontosabb most, hogy átgondolod, mit, hogyan tettél, és új irány mentél mindent felépítesz:
"Az igazi dicsőség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni."(Vince Lombardi idézet)
Az igazi dicsőség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni."(Vince Lombardi idézet)
Ez jó:)
"Most mindenki csak a kudarcomon csámcsog. Élvezik, hogy ítélkezhetnek. Arra mindenki magasról tesz, hogy mennyi mindent jól csináltam. Egy hiba és innentől ez határozza meg az életem."
Csaknem te vagy az, Kaleta Gábor?
"ilyen előélettel is lehet felesleges államtitkár... nincs ott veszve semmi"
Kaleta is megfogadja Vince Lombardi tanácsát és, bár most térdre kényszerítették, a 500k huf kifizetése után (kb félhavi nettó bére lehet) mégis talpra áll.. "igazi dicsőség" ahogy Vince is megaszondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!