Kèt gyerek,6,12 èvesek.Anyjuk itthagyott,mert szerelmes lett,egy nála 10 évvel fiatalabb srácba.Amolyan kapuzárási szindróma,exnőm 38 èves.Bulizik, fiatalkènt akár èlni. Mit lehet tenni,hogy ne èrezzem azt,hogy most aztán tényleg bajban vagyunk?
Ráadásul albérletben èlünk.Èpphogy kijövünk a pénzből,mert így nincs aki vigyázzon a gyerekekre, nem tudok mellékállásba járni,mint régebben.
Ez az anyagi oldala,de van egy èrzelmi is, nagyon egyedül lettem.A nők kerülni kezdenek,amint megtudják,hogy egyedül vagyok a gyerekekkel,ezt valahogy meg is èrtem.De hogy lehet ebből az elhagyottság èrzèsből kimászni? Vannak tapasztalatok?Természetesen első számú cèl,a gyerekek normális felnevelèse.
69
Te igen ostoba, az otthon gyerekeket ellátó szülő nem anyagilag vesz rtészt a gyermek ellátásában, hiszen míg otthon van, nem dolgozik.
És nem apuka pénzén, hanem a közös pénzüket, idejüket, kapacításukat úgy osztják be, hogy anyuka az otthont látja el a gyerekkel. Ha nem tenné, akkor apuka nem tudna péntt keresni, illetve sokkal kevesebbet.
Te világ baormja. Nincs nőd, ugye? Nem is lesz!
De bezzeg, ha a nő írta volna ki a kérdést, ő lenne a szar anya, amiért az új farok fontosabb. Azért komoly, hogy msot már tényleg kivétel nélkül minden kérdésnél a kérdező a hibás. Ha annyit kérdez, hogy "Hogy vagy?" akkor is?
Most komolyan, aki krízisbem van, legyen az nő, vagy férfi, hogy lehet ilyeneket leírni, mint amiket ti leírtok? Hogy sok más ezer nőt is elhagy a férje, például. Igen, és? Az is szörnyű, de ez is az. Ezt ti komolyan gondoljátok?
"És egy nőnek is pontosan ugyanezt írnám..."
Olyannak látszol a hozzászólásaid alapján, mint aki abban lel kielégülést, hogy sunyin telefingja kiszállás előtt a liftet.
A válaszaid is nagyjából ennyire hasznosak, csak sajnos nincs ilyen szavazógomb a felületen.
Azért durva, hogy így egymásnak esnek a kommentelők, jó sok indulat van az emberekben, na ezért is jó, hogy sose akartam családot.
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!