Az anyám szerelmes lett a nagy semmiből, kicsit aggódok érte?
Tudom, önzőnek fognak tűnni a gondolataim, de nem azok.
Az apám 7 éve hunyt el. Azóta nem volt anyámnak senkije. Most viszont egy fél éve megismerkedett valakivel, akivel eleinte csak járkáltak programokra, ide-oda, de most már fél év után szinte odaköltözött a férfihez az anyám. Állandó témája a párja(vagy minek nevezzem), szinte megbolondította őt. Azért főz ezt, meg azt, mert a párocskája kérte, a párocskához igazítja az egész napját, programjait, mindenét. Nem irigylem a boldogságukat és tényleg szeretném ha jó lenne neki, de kicsit aggódok érte, vajon komolyat akarhat tőle ez a férfi? A pasi elvált, 55 éves, van 2 felnőtt gyereke. Szinte leuralja anyámat, semmi szabadideje sincs, mert állandóan vele van.
"semmi szabadideje sincs"
Ha boldog, akkor ez így nagyon jó. Ha te szeretnél beszélgetni vagy együtt lenni vele, kérdezd meg, mikor lehetne, mert hiányzik neked.
Irigyellek, az én anyám majdnem bedőlt a nigériai csalásnak, hitelt vett volna fel, csak megtagadtam a kezességet, utána belefutott egy "ügyvédbe", aki csak azért nem kapta meg az aláírt papírokat az "örökséghez", mert nem tudta kinyomtatni, és most külföldre készül élete szerelméhez...
Te legalább tudod, kivel van, és nem random idegenek miatt zakkan meg, lehülyézve téged, meg a rendőrnőt is, akihez elrángattad, hogy ha már neked nem hisz, akkor hátha...
Moat minden oltás nélkül de tényleg nem látok ebben semmi rosszat. Eddig érted élt, előtérbe helyezett. Most szerelmes, ilyenkor barátok közt is megy a nelkulozes. Csak neked ez új, akarod a régi maximális figyelmet.
Forsitott helyzetben anyukád ugyan is érezne ha te lennsl6fulig szerelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!