Az anyám szerelmes lett a nagy semmiből, kicsit aggódok érte?
Tudom, önzőnek fognak tűnni a gondolataim, de nem azok.
Az apám 7 éve hunyt el. Azóta nem volt anyámnak senkije. Most viszont egy fél éve megismerkedett valakivel, akivel eleinte csak járkáltak programokra, ide-oda, de most már fél év után szinte odaköltözött a férfihez az anyám. Állandó témája a párja(vagy minek nevezzem), szinte megbolondította őt. Azért főz ezt, meg azt, mert a párocskája kérte, a párocskához igazítja az egész napját, programjait, mindenét. Nem irigylem a boldogságukat és tényleg szeretném ha jó lenne neki, de kicsit aggódok érte, vajon komolyat akarhat tőle ez a férfi? A pasi elvált, 55 éves, van 2 felnőtt gyereke. Szinte leuralja anyámat, semmi szabadideje sincs, mert állandóan vele van.
Szinte leuralja anyámat, semmi szabadideje sincs, mert állandóan vele van - magyarul élvezik egymás társaságát, ami neked rhadtul böki a csőrödet, mert szerinted ez nem normális.
Vannak bajok nálad rendesen.
Én már felnőtt nő vagyok és külön élek. Volt párkapcsolatokban részem, tudom milyen. Nem amiatt aggódok, hogy folyton együtt vannak, hanem, hogy teljesen megmakkant az anyàm, félek, hogy csak az ő oldaláról túl nagy a lelkesedés.
A pasit ismerem, nem tűnik bajosnak, nekem csak nem szimpatikus. Nem tetszik a stílusa és anyám is kezdi átvenni ezt, olyan mintha manipulálná a párja.
Akkor maradj ki ebbol, van sajat eleted, foglalkozz azzal.
Ne baszogasd mar szerencsetlen anyad, orulj, hogy boldog!
Nincs mas dolgod? Keress szepen, menni fog az.
Nálunk is ugyanez volt, pasi gazdag vállalkozó, anyám élt-halt érte, én meg már az elején észrevettem a jeleket. Mondanom sem kell, beigazolódott, hogy a csávó egy érzéketlen hülye és kihasználta szegény anyámat, aki hónapokig szenvedett utána. Azóta már ő is nyitottabb szemmel jár és jelenleg egy normális pasija van, aki nem manipulálja és nem várja el, hogy mindig anyám tegyen a kedvére.
Szerintem hallgass a megérzéseidre.
"Szerintem hallgass a megérzéseidre."
És akkor mi van? Semmi nem fog változni. Az anyja dolga, kivel van.
Jaja, hallgasson a megerzeseire, furja meg az anyja kapcsolatat a nagy budos semmiert :D
Aztan a vegen vagy igaza lesz, vagy nem, de ha nem, akkor legalabb oriasi csalodast okozhat az anyjanak, csak mert neki nem szimpatikus a pasi.
Remek otlet.
Inkabb alljon mellette es tamogassa akkor, ha valoban baj lesz! Addig meg hagyja szepen beken oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!