Hogyan tudom kirakni a lakásból a felnőtt, 32 éves, dolgozni nem akaró gyerekem? Elvégezte az egyetemet, de nem államvizsgázott le. Szerelmes lett, 2 hónap együtttjárás után terhes lett a barátnő, született egy kislányuk
Ha fizeted az összes költségèt akkor mért akarod kirakni?
Ha beteg akkor az utcàra tennéd a gyereked?
Ha nem beteg és tud dolgozni akkor mért tartod el? Parazita, te pedig hagyod hogy èlősködjön.
Ha ki akarod rakni kicserèled a zàrat, a cuccát az utcàra teszed. Ennyi.
Miért nem államvizsgázott le? Miből fizeti a gyt-t a kislány után? Miért kell orvoshoz mennie? Milyen betegsége van? Miért nem dolgozik?
Jogilag egyébként kibaxhatod, gondolom a lakcíme oda szól, ha a te tulajdonodban van a lakás akkor kényszerkijelentkeztetés és kiteszed a cuccát az utcára. Én adnék valamennyi végső, utolsó utáni haladékot aztán lépnék, hátha észbekap.
Nem akar lediplomázni, haszontalan dolognak tartja. A gyerektartást én fizetem helyette. Azért kellene orvoshoz mennie, mert nincs jól. Ha jól lenne, akkor nem így élne. Nem tud figyelni, koncentrálni, ideig-óráig érdekli valami, aztán elfelejti. Most nincs semmilyen baráti kapcsolata, senkivel, rokonokkal sem találkozik. A kényszerkijelentkeztetés alatt mit értesz? Ma bement a kormányablakba, és azt mondták, hogy nem tudom kijelentetni, ha ő nem akar.
Köszönöm!
Miért kell ezzel szekálni valakit, hogy egyetem után rögtön költözzön el? Senki sem tehet róla, hogy a szakok nagy része olyan, hogy nem lehet belőle meggazdagodni. Menjen albérletbe: mégis miből fizesse ki ha a szakmunkás minimálbért sem éri el pl. egy kezdő tanár fizetése? Vegyen lakást: miből? 6 évig spórol, az még mindig nem éri el a 10 milliót sem... akkor kapcsolatba kerül, igen ketten könnyebb, dobják ki az ablakon a horibilis összegű albérlet árát?
Mind nagyon szép, de ebben az országban a fiatalok életét tönkre vágta az összes létező életpálya-modell és minden ehhez hasonló. Nem tudnak megélni, elköltözni, vagy ha igen, akkor a sajtot is vissza kell tennie a boltban. Majd csodálkoznak, hogy lelki betegek a szülők gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!