Elengednétek a tizenéves lányotokat ehhez a barátnőjéhez ottaludni?
Egy érdeklődési körrel kapcsolatos táborban ismerték meg egymást, mivel egy szobába osztották be őket. Azóta tartják a kapcsolatot üzenetben. Viszont ez a bizonyos barátnő messze lakik, és a lányod még nem járt abban a városban egyedül. Persze nyilván kimennek elé az állomásra. Viszont ez a barátnő negyven évvel idősebb a lányodnál. (56 éves pontosan)
Elengedés hozzá találkozni?
Nem, mert teljesen idegen.
Tegyük fel, hogy a gyerekemnek van egy osztálytársa, akinek a szüleit ismerem, egy helyen élünk évekig és mondjuk elköltöznek 150 km-re. Na, oda elengednék a tizenéves gyerekemet, mondjuk inkább 14 felett, hogy ott aludjon, természetesen biztonságosan megszervezve az utazását, de egy idegenhez ugyan miért engedném el? Nem ismerem, nem tudom ki ő.
A nők azt híresztelik, hogy csakis a férfiaktól kell megvédeni a gyerekereket, miközben közöttük is akad szép számmal pedofíl!!
pl.:
Nekem nagyon fura.
Ha 56 éves a nő, akkor kellene annyi eszének lennie, hogy felveszi a szülőkkel a kapcsolatot, mesél magáról, a családi körülményeiről.
Biztos, hogy nem engedném el a gyereket, csak ha személyesen ismerem az illetőt, láttam az otthonát és főleg, ha ÉN megbízom benne. (És még akkor is érhet meglepetés!)
Ha férfi lenne engednéd? Gondolom elvből nem...na, hát akkor...:)
#6 mikor híresztelték ezt nők?? Ezt max női pedofilok híresztelik. Minden normális, értelmes ember tudja, hogy pedofil bárki lehet. Ráadásul idelinkeled egy szennylapnak a cikkjét... Itt egy kérdés arról, hogy bajba kerülhet e ez a fiatal lány, te meg nekiállsz hímsovinisztáskodni. Máshol nyalogasd a sebeidet!
Kérd meg a lányod hogy meséljen róla
Jelöld be facebookon
Érdeklődj ismerd meg
Én nem engedném el, nekem ez még gyanúsabb mintha pasas lenne.
Felvette veletek a kapcsolatot?tudod hol dolgozik? van családja, gyerekei?
Én nem tudnám elképzelni, hogy egy tinédzser lányt , csak barátságból magamhoz hívjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!