Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednétek a tizenéves...

Elengednétek a tizenéves lányotokat ehhez a barátnőjéhez ottaludni?

Figyelt kérdés

Egy érdeklődési körrel kapcsolatos táborban ismerték meg egymást, mivel egy szobába osztották be őket. Azóta tartják a kapcsolatot üzenetben. Viszont ez a bizonyos barátnő messze lakik, és a lányod még nem járt abban a városban egyedül. Persze nyilván kimennek elé az állomásra. Viszont ez a barátnő negyven évvel idősebb a lányodnál. (56 éves pontosan)

Elengedés hozzá találkozni?

2020. máj. 30. 19:18
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nem gáz, en 20 evesen kezdtem el dolgozni egy 60 eves no mellett és tök jokat beszélgettünk, bar munkan kivul nem futottunk ossze, de szerintem abban sem lett volna semmi furcsa.
2020. jún. 19. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!