Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednétek a tizenéves...

Elengednétek a tizenéves lányotokat ehhez a barátnőjéhez ottaludni?

Figyelt kérdés

Egy érdeklődési körrel kapcsolatos táborban ismerték meg egymást, mivel egy szobába osztották be őket. Azóta tartják a kapcsolatot üzenetben. Viszont ez a bizonyos barátnő messze lakik, és a lányod még nem járt abban a városban egyedül. Persze nyilván kimennek elé az állomásra. Viszont ez a barátnő negyven évvel idősebb a lányodnál. (56 éves pontosan)

Elengedés hozzá találkozni?

2020. máj. 30. 19:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
76%

9 válaszolo vagyok

Annyit akartam írni 25N vagyok

Én egy kutya suliban ismertem meg egy 65 éves nőt

Nem azt mondom hogy legjobb barinőm lett de hetente 1 írunk pár szót

Évente 1x eljött látogatóba

Tényleg ismerd meg a hölgyet

Ha úgy van menj el vele nézd meg hol él, milyen

Tiltani nem tiltanám

2020. máj. 30. 20:06
 12/31 anonim ***** válasza:
25%
"nekem ez még gyanúsabb mintha pasas lenne." Komolyan érdekel: miért? Ha egy ötvenes pasas egy kamaszlány körül kering, sanszos hogy mag akarja dugni. Ha egy ötvenes nő barátságos egy kamaszlánnyal, valószínűleg hasonló korú gyereke van.... Nem fog rámászni egy néni egy 16 évesre hogy megerőszakolja....
2020. máj. 30. 20:09
 13/31 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Semmi értelme ennek a kapcsolatnak. Ha valóban egy negyven évvel idősebb nővel akar haverkodni irogassanak egymásnak, vagy üljenek be valahova egy kávéra, együtt aludni nem szükséges.
2020. máj. 30. 20:19
 14/31 anonim ***** válasza:
42%
Sztori: ismerősöm (akkor végezte el a középsulit), el akart menni valami helyre; amiről hallott, hogy van, ilyen evős-ivós hely (olyan híres emberé a hely, akit szeret, egy sztáré -amúgy sok ilyen hely van, hogy sztáré akit szeret; akkor azt az egyet szerette volna megnézni különösen), és ott lehetett volna kapni innivalót, de zárva volt, de ott a boltok tök drágák voltak, elirányították az egyik bolttól őt egy helyre a környéken, ahol olcsóbb innivaló volt (sima gyümölcslé, vagy víz amúgy nem volt; kólán kívül meg csak alkoholos italok voltak), na, szal, vett kólát; felhajtotta szinte az egészet egyszerre; émelyegni kezdett (a kóla nagyon felnyomja a vércukrot, vagy valami, és ő hirtelen ivott meg belőle rengeteget --nem a nagyobb kiszerelésű volt, hanem a kicsi, de egyszerre tán az is sok) ; volt ott egy sámli, az eladó néni mondta, hogy nyugodtan üljön le rá, ha gondolja, Na, szal, dumáltak, talán azt is megemlítette a nő, hogy lehet, hogy a csajnak tudna is munkát ajánlani (a csaj akkor került ki a középsuliból, meg volt onnan még egy ötödév okj-végzettsége is) aztán odahívott valami pacákot a nő a boltba; aki csak oroszul, meg angolul beszélt; és akkor ilyeneket mondott a nő ilyeneket beszélt vele, amíg ott ült a csaj, hogy "She is sympathic"; meg ilyenek; na meg amúgy mondta a csaj még azt is korábban, hogy írt valami történetet; a nő meg ugye megpróbált talán minél jobban a bizalmába férkőzni, meg mondta, hogy ő is írt; aztán a nő adott egy névjegykártyát is a csajnak, megbeszélték, hogy majd elküldi arra az e-mailcímre, amit írt; de aztán a csaj meg otthon jött rá, hogy lehet, hogy ők valamilyen hálózatba be akarták szervezni, hát ugye egy fiatal lányról volt szó; és akkor erre ugye rájött, utána két napig depressziós volt; természetesen semmit nem küldött arra az e-mailcímre. Szóval olyannal, akit nem ismersz, sose engedd el a gyereked. Meg amúgy volt ott még egy kiscsajszi is, aki nem az eladónőnek a gyereke volt, neki egy fia volt, volt is róla kép a boltnak a falán; na, szal odament egy kiscsaj a bolthoz, úgytűnt, hogy már jóban voltak a nővel, a kiscsaj meg így csak így nagymosolyogva bejelentette, hogy "Epreset kérek" -jégrémet is árult a nő, és akkor mondta a nő neki ilyen kedvesen, hogy "Na ne mondd" és vigyorgott rá, olyan 7 éves forma kiscsaj volt; és az ismerősömben meg szintén utólag felmerült a gyanú, hogy esetleg a kiscsajt is így édesgette magához, hogy később, ha nagyobb lesz, őt is lehet, hogy gondolta "beszervezni". Ja mert a kiscsajnál meg nem volt pénz, ők jóban voltak, ő csak bejelentette, hogy epreset kér, a nő kivette neki, és a kiscsaj már ment is. És nagyon ki volt akadva az ismerősöm, mikor ebbe belegondolt, hogy lehet, hogy valami hálózat van. Meg amúgy a nő is mondta, hogy ő is írt valami könyvet, a címe is gyanús volt, lehet, hogy a nő írt olyat, de kiadva nem volt, hanem másra használták, valami naplót mondott, hogy az a neve a könyvének amit írt, és még a kiadó nevét is mondta, annak a kiadónak nem is volt olyan könyve egyáltalán, semmilyen néven -utólag rákeresve. -Amúgy privátban megírom a teljes címet, amit mondott a csajnak, az is eléggé sokat sejttető, szóval valamilyen napló volt. Meg fú, szal nagyon be tud vágódni a nő, tehát ilyen kedveskedő stílusa van, meg tudja győzni az embert, hogy beszéljen olyan dolgokról is, amikről ő nem akart (pl a csaj mondott neki 1-2 dolgot arról a sztoriról, amit ő írt; a nőnek a "naplós" "könyvéről" meg semmi nem derült ki -de utólag mikor rákeresett a csaj, az, hogy hivatalos, kiadott formában ilyen nem létezik) Tehát ilyen nagyon kedves, közvetlen volt a nő. Egyedül akkor borult ki, és förmedt rá rendesen, ijesztően a csajra, amikor a csaj mondta, hogy alkoholosat nem szeretne inni; és akkor ezen így ilyen dühben kitört a nő, hogy "Miért, szerinted ezek az üdítők egészségesebbek mint a bor?!!!" Na, és ezt így nagyon dühösen, de egyébként ezt az egyet leszámítva kedves, és megnyerő volt, csak annál a dühbejövésnél valszeg kijött a szerepből, de utána visszaváltott arra a kedvességre. Szóval akit nem ismersz, azzal ne engedd el a gyerekedet; amúgy lehet, hogy nem is a táborban találkoztak a gyerekeddel, hanem valahol tök máshol; szóval tényleg senkivel ne engedd el a gyerekedet.
2020. máj. 30. 20:31
 15/31 anonim ***** válasza:
94%

Biztos, hogy nem.

Nem tudom, milyen hobbiról vagy érdeklődési körről van szó, de nem normális, hogy egy ötvenes nő tizenéves lányok társaságát keresi.

Ha annyira találkozni akar vele, maximum nálatok engedném meg vagy a városotokban nyilvános helyen (kávézó, cukrászda), de egyedül nem hagynám vele.

2020. máj. 30. 20:51
 16/31 anonim ***** válasza:
93%

#14 elolvastam a sztorit de majdnem elhánytam magam minden egyes "szal" szónál!!

Egyébként kedves kérdező én soha nem engedném el a gyerekem.

2020. máj. 30. 20:53
 17/31 Midorillee ***** válasza:
93%

Elég furcsa szituáció. Mit akar egy idősebb lassan nagymama korú nő egy tinilánytól? Miért a kérdező lánya utazzon oda a nőhőz és miért nem fordítva . Nekem ez nagyon gyanúsnak hangzik, sőt úgy érzem egyenesen besétál a lány a csapdába.

Én 16 évesen nem akartam volna 50 és nőkkel lógni az biztos... Ez is kissé fura.

Tuti, hogy nem engedném el a gyerekemet szó se lehet róla. Jöjjön a hölgy látogatóba, tessék bemutatkozni a szülőknek ( ezt már meg kellett volna tennie) de ennek hiányàban még a gondolat is betegesen hangzik és kiráz tőle a hideg.

2020. máj. 30. 21:12
 18/31 anonim ***** válasza:
12%
Attól függ. Nem mindegy, hogy a tizenéves lányom 12 vagy 18 éves.
2020. máj. 30. 21:15
 19/31 anonim ***** válasza:
29%
Vicces ez a gyakori. Ha a tizenhat éves a faszijához utazna ba.szni, már rég le lett volna ugatva a kérdező, hogy nem tilthatja. De mivel egy idősebb nőhöz utazik, akivel jó ideje barátok , az mindjárt "nem normális" Nem is tudtam hogy korhatárhoz van kötve kivel lehet barátkozni.
2020. máj. 30. 21:36
 20/31 anonim ***** válasza:
38%

Haha....

Gondolkodj. Milyen témája lehet ég, 56 éves nőnek egy 16 éves lánnyal?

Ha elengedés, 90 százalék, hogy nem látod vissza a lányod.

Bepalizzak.

De az is lehet, hogy 3gy bekattant idős asszony, veszélytelen.

Itt nem az a kérdés hogy elengedd vagy sem, hanem az, hogy miért ilyen bartanoi vannak a gyerekdnek.

Te már hiába beszélsz vele, helyedben pszichológushoz fordulnek, segítségéért.

Ha nem.fer bele, akkor menj el a n3vtanba, csaladsegitöbe, vagy akárhová ahol segítenek.

Tudod az a baj, hogy most német mondasz, elfogadja, de ugyanilyen naiv kislany marad.

Lehet ha betölti a 18-at úgy gondolja hogy már nagykorú, megint atvagjak és megvan a baj

Talán egyedülálló vagy, esetleg keveset tudtok foglalkozni a lanyoddal, de valami hiba van a nevelésével.

Munkambol adódóan, sonulyen esettel találkoztam.

Fiatal lányok, fiúk. Vegyesen tűntek el.

Volt aki az ororszoknal találták meg kórházban, szülés után, de ott is azt mondták a 17 éves anyának hogy vizfeju lett a baba ,és meghalt.

Sosem látta a saját gyerekét.

De hogy, vizfeju lett, vagy, csak kellett a baba másnak jó pénzért....

Gondolkodj.

2020. máj. 30. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!