Elengednétek a tizenéves lányotokat ehhez a barátnőjéhez ottaludni?
Egy érdeklődési körrel kapcsolatos táborban ismerték meg egymást, mivel egy szobába osztották be őket. Azóta tartják a kapcsolatot üzenetben. Viszont ez a bizonyos barátnő messze lakik, és a lányod még nem járt abban a városban egyedül. Persze nyilván kimennek elé az állomásra. Viszont ez a barátnő negyven évvel idősebb a lányodnál. (56 éves pontosan)
Elengedés hozzá találkozni?
9 válaszolo vagyok
Annyit akartam írni 25N vagyok
Én egy kutya suliban ismertem meg egy 65 éves nőt
Nem azt mondom hogy legjobb barinőm lett de hetente 1 írunk pár szót
Évente 1x eljött látogatóba
Tényleg ismerd meg a hölgyet
Ha úgy van menj el vele nézd meg hol él, milyen
Tiltani nem tiltanám
Biztos, hogy nem.
Nem tudom, milyen hobbiról vagy érdeklődési körről van szó, de nem normális, hogy egy ötvenes nő tizenéves lányok társaságát keresi.
Ha annyira találkozni akar vele, maximum nálatok engedném meg vagy a városotokban nyilvános helyen (kávézó, cukrászda), de egyedül nem hagynám vele.
#14 elolvastam a sztorit de majdnem elhánytam magam minden egyes "szal" szónál!!
Egyébként kedves kérdező én soha nem engedném el a gyerekem.
Elég furcsa szituáció. Mit akar egy idősebb lassan nagymama korú nő egy tinilánytól? Miért a kérdező lánya utazzon oda a nőhőz és miért nem fordítva . Nekem ez nagyon gyanúsnak hangzik, sőt úgy érzem egyenesen besétál a lány a csapdába.
Én 16 évesen nem akartam volna 50 és nőkkel lógni az biztos... Ez is kissé fura.
Tuti, hogy nem engedném el a gyerekemet szó se lehet róla. Jöjjön a hölgy látogatóba, tessék bemutatkozni a szülőknek ( ezt már meg kellett volna tennie) de ennek hiányàban még a gondolat is betegesen hangzik és kiráz tőle a hideg.
Haha....
Gondolkodj. Milyen témája lehet ég, 56 éves nőnek egy 16 éves lánnyal?
Ha elengedés, 90 százalék, hogy nem látod vissza a lányod.
Bepalizzak.
De az is lehet, hogy 3gy bekattant idős asszony, veszélytelen.
Itt nem az a kérdés hogy elengedd vagy sem, hanem az, hogy miért ilyen bartanoi vannak a gyerekdnek.
Te már hiába beszélsz vele, helyedben pszichológushoz fordulnek, segítségéért.
Ha nem.fer bele, akkor menj el a n3vtanba, csaladsegitöbe, vagy akárhová ahol segítenek.
Tudod az a baj, hogy most német mondasz, elfogadja, de ugyanilyen naiv kislany marad.
Lehet ha betölti a 18-at úgy gondolja hogy már nagykorú, megint atvagjak és megvan a baj
Talán egyedülálló vagy, esetleg keveset tudtok foglalkozni a lanyoddal, de valami hiba van a nevelésével.
Munkambol adódóan, sonulyen esettel találkoztam.
Fiatal lányok, fiúk. Vegyesen tűntek el.
Volt aki az ororszoknal találták meg kórházban, szülés után, de ott is azt mondták a 17 éves anyának hogy vizfeju lett a baba ,és meghalt.
Sosem látta a saját gyerekét.
De hogy, vizfeju lett, vagy, csak kellett a baba másnak jó pénzért....
Gondolkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!