Hogyan tudom kirakni a lakásból a felnőtt, 32 éves, dolgozni nem akaró gyerekem? Elvégezte az egyetemet, de nem államvizsgázott le. Szerelmes lett, 2 hónap együtttjárás után terhes lett a barátnő, született egy kislányuk
Figyelt kérdés
A kapcsolatuk 3 év után megromlott. Akkor visszaköltözött hozzám. Egy hónapig dolgozik, fél évig nem. A lakás költségeibe nem száll be, a gyerektartást , a telefonját, TB-t én, a diákhitelt én fizetem. Én vásárolok, én főzök, mosok.Orvosi segítségre van szüksége, nem akar orvoshoz menni. Az idén nem dolgozott egyáltalán. Nem tud koncentrálni, elfelejt dolgokat, ha rászólok, akkor rögtön üvöltözik.2020. okt. 26. 18:10
41/47 anonim válasza:
Csak az a helyzet, hogy a háziorvosok is tojnak rá az ilyenre. Én nekem apám a hasonló.
Mindíg azt kapom válaszul. Vigyem be. Hogy ha nem működik együtt? Szóval jó lesz ha napi rendszerességgel zaklatod vele az orvost. Bár járványhelyzet alatt úgymond, tojnak mindenre. De családsegítőhöz is menj be mindenképp.
42/47 anonim válasza:
Az én rokonomat se kezelték sok évig, minden orvos azt mondta, ha magától nem megy, nem gyógyítható. Vérnek kellett folynia, megtámadott valakit, hogy végre diagnosztizálják.
43/47 anonim válasza:
44/47 anonim válasza:
Keress gondnoksági ügyekkel is foglalkozó ügyvédet, hogy a fiad nem tud gondoskodni magáról, a gyermekéről sem, és faggasd ki a gondnokság alá helyezés elindításáról, áráról stb. De ha a fiad csak otthon játssza a bolondot, amúgy jó kiállású, akkor nem fog sikerülni. Ha sikerül gondnokság alá helyezni, akkor a gyógykezeléséről, intézeti elhelyezéséről is a gondnoka dönt már.
45/47 anonim válasza:
Mi van veletek azóta Kérdező?
46/47 anonim válasza:
Gondnokságot szerintem felejtsd el, más baja van, ez a viselkedés motiválatlanságra, életcél hiányára utal.
Esetleg annak is érdemes lenne utánanézni: egészségügyi okok nincsenek -e a háttérben, pl. ki tudja -e magát aludni, alvásproblémával kapcsolatos betegség, vagy bármi más betegség nem áll -e a háttérben.
47/47 anonim válasza:
Kérdező, rendbe jött azóta a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!