Hogyan tudom kirakni a lakásból a felnőtt, 32 éves, dolgozni nem akaró gyerekem? Elvégezte az egyetemet, de nem államvizsgázott le. Szerelmes lett, 2 hónap együtttjárás után terhes lett a barátnő, született egy kislányuk
Még egy dolog ami eszembe jutott és ami segítene.
Ha tényleg nincsen jövedelme lehet igényelni a városházán támogatást, fizetik a tb-t és plusz havi 25 ezer forintot, ha tényleg nincs jövedelme.
Mondjuk az nem sok, de több a semminél. Ez összesen havi 35 ezer ingyen.
Megint egy másik lehetőség, ha komoly az egészségügyi probléma, leszázalékoltatni.
De azt a 35 ezret anélkül is odaadják, én tudom.
Én már kiigényeltem, mert én is a szüleimen élek, de legalább nem kell rámfizetniük.
Engemet is szekálnak, hogy dolgozzak, de hiába.
Mondjuk nekem egy elég komoly egészségügyi problémám van, ami ezt ellehetetleníti.
Ha a te fiaddal is ez a helyzet akkor érted, lehetséges, hogy lehetetlent vársz.
Kérdező ne haragudj, hogy offolok!
A 16 és 17-es válaszon megakadt a szemem, azt a havi 25.000-et az is igényelheti, akinek még nincs 1 év munkaviszonya? Kormányablaknál lehet kérni?
Sajnos én is évek óta munkanélküli vagyok, itthon élek szüleimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!