Mit tehetnék, ha apám édesanyám halálát követően fél évvel szerelmes lett és hozzánk akarja költöztetni a nőt?
Én is így jartam, csak nálunk anyám állított be új férfival.
Fel évig bírtam velük, elkoltoztem 22 évesen. Nem bántam meg.
Ne ítéld el egyből a nőt. Simán lehet, hogy jófej.
Igyekezz normálisan, kedvesen viselkedni vele.
Semmit. Nálunk ugyanez volt a helyzet. Nálunk a ház az enyém is.
Én annyit mondtam apámnak, hogy legyen ha így érzi. Viszont azt nem fogom elfogadni,ha a nő anyáskodni akar majd felettem, és beleszól az itthoni dolgokba. Nem bírta megállni, nagyon nem jöttünk ki jól. Akkor szakadt el a cérna mikor már a munkarendembe is bele akart szólni, hogyha többet túlóráznék akkor fel lehetne újítani ezt meg azt a házban.
Akkor mondtam hogy oké legyen én elköltözök, de hozok ide pluszba albérlőket. Nem a kedves fajtából😂
Ez miért zavar téged?
- Ha úgy érzed, ez azt jelenti, hogy nem tiszteli eléggé édesanyád emlékét, akkor magadban kell helyre tenned a dolgokat. Hiába "fáj", vagy "sért" téged ez, ő felelős a saját életéért, érzéseiért. A boldog házasságban élők az egyik fél halála után sokszor hamar újraházasodnak, mert hiányzik nekik az érzés. Ha pedig esetleg nem voltak boldogok, nem szerették úgy egymást... örülj, hogy édesapádra rátalált a szerelem. (Ha annyira zavar, hogy erről kérdést írtál ki, beszélj vele! Próbáld megérteni.)
- Ha attól félsz, hogy jelenleg olyan instabil lelkiállapotban van, ami miatt hozhat magára nézve rossz döntést, akkor sem tudsz mit csinálni, mint beszélni vele erről. Nyilván nem árt figyelni a továbbiakban sem.
- Ha a nő nem szimpi, akkor sajnálom. Bár akkor sem nagyon tudsz mit tenni, ismerd meg jobban, levetkőzve a belső rossz érzéseidet, hátha az lesz. Ha nem, nem kell vele túl sokat kontaktálni.
#8: Ezzel semmiképp nem tudok egyetérteni.
Van egy olyan fogalom, hogy magánélet. Na, ez pont attól magánélet, mert "magán". És ha ő azt mondja, hogy 15 évig nem szeretné, ha lenne bárkije, akkor neki most kötelessége magányosan megrohadni? Na, nehogy már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!