Mit tehetnék, ha apám édesanyám halálát követően fél évvel szerelmes lett és hozzánk akarja költöztetni a nőt?
Bocsánat, itt hányan is voltak ilyen helyzetben ?
Nekem édesanyámmal történt ugyanez, épphogy apumat eltemettuk (akkor már jó ideje nem voltak együtt), egy szamomra VADIDEGEN FÉRFIT kellett kerülgetnem abban a lakásban, amiben korábban hárman éltünk. Persze, hogy ez érzelmileg felkavaró. Nálunk rengeteg vita forrása is volt, mert se egy rendes bemutatás nem előzte meg, hanem kb egyből cuccokat is hozzank. Ez lelkileg nagyon megterhelő akárki akármit mond.
Pláne 21 évesen volt az.
31- es!
Örülök, hogy van aki megért és igazat ad nekem!
Nem értem miért nem lehet apámnak és a nőjének olyan programokat szervezni, hogy ne jöjjön ide a nő!
Az ellen semmi kifogásom nem lenne, ha heti 1- 2 alkalommal találkoznának egy étteremre, mozira
Az viszont undorító, hogy ide is költözik a nő és azt kell néznem hogy folyton ölelgetik egymást és folyton szerelmet vallanak könnyes szemmel.
Csinálják ezt máshol és hagyjanak ki ebből!
hány éves vagy???
KÖltözz el, ha nem tetszik a helyzet.
gondosan titkolja, hogy hány éves...
Lehet, hogy egy Nesthocker harminncas.... :-D
31-és vagyok
Nem mondtam, hogy ne legyen senkije.
Nem lett volna azzal semmi baj, meg nem is volt azzal semmi baj, hogy lett másik párja.
De az, hogy én nem ismertem, és úgy lett oda költöztetve az én eletterembe, azért ne szorakozzunk már.
Könnyű úgy osztani az észt, hogy az ember nem volt ilyen szituációban.
Mem vártam el tőle, hogy ne legyen senkije, nem is az zavart, hogy van.
Hanem hogy be sem lett mutatva meg semmi, egyszerűen közölve lett, hogy egy vadidegen férfi fog beköltözni hozzánk. Ezen mindneki kiakadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!