Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék, ha apám édesanyá...

Mit tehetnék, ha apám édesanyám halálát követően fél évvel szerelmes lett és hozzánk akarja költöztetni a nőt?

Figyelt kérdés

2022. szept. 9. 11:21
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
69%

Ha nem tetszik, elköltözöl, de apád magánéletébe ne szólj bele.

Annyi, hogy a nő nem anyáskodhatna felettem, de egyébként azt csinál, amit akar.

2022. szept. 10. 07:28
 42/44 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, te sem vagy százas :D
2022. szept. 10. 07:28
 43/44 anonim ***** válasza:
79%

Azért azt vedd figyelembe hogy a kérdező azt mondta sem most sem később nem akar az apja mellé senkit sem. Az megint más dolog hogy te kb nem is ismerted anyud csávóját. Ez jogos hogy kiakadsz. De a kérdező azt várja el hogy az apja élete végéig egyedül legyen és gyászolja a feleségét. Vannak akik ilyenek vannak akik nem ezt a gyerekes felfogásoddal illene felfognod. Habár szerintem a kérdező egy gyerek aki csak hisztizik és elutasít minden változást mert még gyászol. Senkinek nem könnyű az anyját elveszíteni ha nem tudod feldolgozni menj pszichológushoz nem szégyen az. De ne oszd az eszet apádnak meg verd a hisztit mint egy taknyos.

2022. szept. 10. 10:33
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
Kellemetlen lenne, de fogadd el ha apud komolyan gondolja a nővel a kapcsolatot, joga van boldognak lenni. De értem, neked fáj az egész, javaslom beszélj apuddal erről, nem tudom mennyire tudja kifejezni magát a lelki dolgokban, de elmondani mi bánt és kompromisszumra törekedni a legbölcsebb. Nem kell egyből elköltözni. Menekülni azt a legkönnyebb.
2023. jan. 29. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!