Mit tehetnék, ha apám édesanyám halálát követően fél évvel szerelmes lett és hozzánk akarja költöztetni a nőt?
Sajnos a kor embere szótárából egyre inkább hiányzik a kompromisszium fogalma. Mindenki csak az önös érdekeit nézi, a saját akaratát és érdekeit akarja rákényszeríteni másokra.
A magánéletben is lehet, sőt kell kompromisszumokat kötni, egyébként csak egy semmirevaló akarnok ember az illető, akinek nem való a társas kapcsolat.
Számomra zavaró és felháborító, hogy úgy tesz, vesz itt nálunk a nő mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Fogalmam sincs apám, hogy tud ilyen lenni, hogy idehozta ezt a nőt úgy, hogy én erősen ellenkeztem.
Kérdezgetett apám, hogy én mit szeretnék, hogy lenne nekem jó az együttélés, de én sehogyan sem akarom ezt az együttélést, nyugalmat szeretnék és nem azt látni, hogy könnyes szemmel néznek egymásra egész nap és folyton ölelgetik egymást, miközben nekem a szívem szakad meg.
14
Érdekes, ha a szülőnek van kifogása a gyerek párja, élete ellen, akkor egyből mi köze hozzá, szokja meg.
#12: és hány éves vagy????
Igen, ahogy a 16-os írja, fordított esetben megy ám a nyígás itt a GYK-n....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!