Kèt gyerek,6,12 èvesek.Anyjuk itthagyott,mert szerelmes lett,egy nála 10 évvel fiatalabb srácba.Amolyan kapuzárási szindróma,exnőm 38 èves.Bulizik, fiatalkènt akár èlni. Mit lehet tenni,hogy ne èrezzem azt,hogy most aztán tényleg bajban vagyunk?
Ráadásul albérletben èlünk.Èpphogy kijövünk a pénzből,mert így nincs aki vigyázzon a gyerekekre, nem tudok mellékállásba járni,mint régebben.
Ez az anyagi oldala,de van egy èrzelmi is, nagyon egyedül lettem.A nők kerülni kezdenek,amint megtudják,hogy egyedül vagyok a gyerekekkel,ezt valahogy meg is èrtem.De hogy lehet ebből az elhagyottság èrzèsből kimászni? Vannak tapasztalatok?Természetesen első számú cèl,a gyerekek normális felnevelèse.
Kérdező, nyilvàn nem csak te vagy a hibás, hanem a nő is, de basszus nézz már magadba, te választottad ezt a nőt, te éltél le vele 12 évet, te csináltál neki 2 gyereket albérletbe, nem más.
Ezek a te döntéseid voltak, biztos a nőnek is megvannak a maga hibái, normális anya nem is lép le a gyerekei mellől, de ez téged nem mentesít a saját felelősséged alól a helyzetben.
A dolog ott kezdődik, hogy albérletbe eleve nem csinálunk gyereket - nemhogy kettőt, de egyet sem!!
Mondjuk most már mind1..
De hátha valaki még tanul ebből az esetből és olvassa.
Na, már jó régóta csak az áldozathibáztatás megy, aztán csodálkoznak a nők, hogy a fordított és gyakoribb helyzetben ugyanígy áll mindenki hozzájuk, ami nyilván nincsen rendben, de minek vár el bárki olyat, amire ő sem képes?
Azt már hozzá sem teszem, hogy nyilvánvalóan kamu kérdés, mint a kategória legtöbbje. Szerintetek van olyan ember, aki ilyen helyzetben van, és ide teregeti ki a magánéletét?
45
Így van. Ezt férfiak szokták eljátszani, hogy lelépnek a feleség, gyerek mellől. A ex feleségeket senk inem sajnálja, sőt jönmek azzal, hogy lehúzza őket tartásdijjal.
Old meg kérdező, ahogy sok ezer anyának is sikerül.
Elösször is sajnalom.
Szerintem akarki akarmit mond jo apa lehetsz nagyon. Kiolvasni hogy a gyerekek a fontosak. Szerencsere mar idosebbek es nem ovis korban vannak.
Gyerektartasert perelted mar a mihaszna ex nodet?
Mi van a nagyszulokkel (a te szuleid illetve az o szuleivel?)
Eselyed lenne egy jobb többet fizeto allasnal? Van rendes vegzettseged?
Bizony a magany teman nehez lesz alakkitani...Esetleg szingli anyukaknal lehetne valamit elerni...minden szingli szulo ebben a dilemmaban van hogy a masik par akinek nincs gyereke az nemtudja milyen az ha van gyerek.
TÖbb eselyedlenne korodbeli anyukaknal akik szinten egyedul nevelik a gyerekeket.
Forumokon ismerkedni online?
nem ertem minek lepontozni az egyest, amikor 100% realitast irta le. tolem ment a plusz.
kerdezo: hulyesegnek hangzik, de novessz tököt es szedd ossze magad:) egyenloseg ide vagy oda, de neked kellene lenned a csaladfenntartonak.
ha mar elcsesztetek, es 12 ev alatt nincs tartalek + alberletbe 2 gyerek, akkor itt az ido belehuzni az életbe es megmutatni magadnak meg a gyerekeidnek, hogy onallo felnott ferfi vagy.
en adnam, ha a gyerekeim nalam maradnanak egy valas soran:) imadom oket es ok is engem (remelem)
es ne az legyen az első, hogy potoljuk a p.ncit, arra ott vannak a hivatasosok atmenetileg vagy a jobb kezed. stresszlevezetesnek tokeletes.
ulj le, tervezd meg az eleted, legyenek celjaid es kuzdj ertuk, nap mint nap. ne feledd, a gyerekeidnek TE vagy a peldakep, nincs tevesztesi lehetoseg.
csinalj koltsegvetest, nezd meg, mire mennyit koltesz, mi az ultrafontos. ha netan cigizel, akkor itt a soha vissza nem tero alkalom, hogy letedd.
sok sikert'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!