Kèt gyerek,6,12 èvesek.Anyjuk itthagyott,mert szerelmes lett,egy nála 10 évvel fiatalabb srácba.Amolyan kapuzárási szindróma,exnőm 38 èves.Bulizik, fiatalkènt akár èlni. Mit lehet tenni,hogy ne èrezzem azt,hogy most aztán tényleg bajban vagyunk?
Ráadásul albérletben èlünk.Èpphogy kijövünk a pénzből,mert így nincs aki vigyázzon a gyerekekre, nem tudok mellékállásba járni,mint régebben.
Ez az anyagi oldala,de van egy èrzelmi is, nagyon egyedül lettem.A nők kerülni kezdenek,amint megtudják,hogy egyedül vagyok a gyerekekkel,ezt valahogy meg is èrtem.De hogy lehet ebből az elhagyottság èrzèsből kimászni? Vannak tapasztalatok?Természetesen első számú cèl,a gyerekek normális felnevelèse.
Szerintem mindkét fél érvelésében van igazság a kommentek között, viszont a kérdező hirtelen előrántotta ezt a "nárcisztikus" ütőkártyát, és most emögé rejtőzik. Légyszi, ne. Voltam nárcisztikus személyiségzavarossal kapcsolatban, valószínűleg az apám is az, és biztosíthatlak, ha a feleséged is az lenne, akkor a 12 évből 11-et itt vonyítottál volna gyakorin, vagy a quorán. Ne használjuk túl ezt a kifejezést.
Itt egyszerűen egy megpattant nejről van szó, aki valóban besokallhatott, vagy kapuzárási tört rá, vagy látja hogy elröppen az élete, a fiatalsága, és ő bele van ragadva egy számára kilátástalan helyzetbe. Egy fiatalabb még mindig vonzónak találja, hirtelen új alternatíva lép elő, amit később lehet hogy pokolian meg is bán, de ettől nem lesz nárcisztikus. Ha az lenne, egy emberi roncs lennél, ő meg a legjobb életét élné a gázlángozás, a silent treatment közepette, és nem is kellene lelépnie, hiszen nyíltan kettős, vagy akár hármas életet is folytatna, miközben van otthon valaki akit kínozhat pluszban. A nárcisztikusokkal való kapcsolat vagy 3-6 hónap alatt lemegy, vagy sose lépnek le, hisz kifogták a tökéletes balekot.
Itt nincs mit tenni, szokj hozzá a gondolathoz hogy rá nem számíthatsz. És sajnos valóban az első kommentelőnél van a legtöbb igazság. Rokonok, barátok esetleg? Már az érzelmi támogatás is sokat jelenthet, vagy segítenek ellátni, vigyázni a gyerekekre.
Elèg sokat "vonyítottam",csak nem itt.Rettenetes èveken vagyok túl,de ebbe itt biztosan nem megyek bele.Elèg annyi,hogy
Jobb forrást talált.Bírom az ilyen megmondóembereket,akik pár mondatból összeraknak egy èletet.3 ève jöttem rá,hogy nárcizmus áll a háttérben.Teljesen véletlenül egy minőségi anyag jött szembe erről: Tisza Kata írása.Addig èn is közhelyes dolognak tartottam.Aztán elolvastam kèt könyvèt.Belèptem pár Fb csoportba,feliratkoztam pár YouTube csatornára.Rengeteg anyagot megnèztem,ès elolvastam.2020 óta voltak mindenféle fázisaim,a könyveket elsőre például fèlredobtam.Mèg szèp,hogy nem akartam elhinni!De azóta minden engem igazol, sajnos.Bár igazad lenne 91-es!
Annyit mèg hozzátennèk,hogy az,amit te tapasztaltál erről, nem biztos, hogy mindig,mindenkire egyformán vonatkozik,lehetnek eltèrèsek.
Arról mennyire tehet egy fèrfi,hogy a párja talál 12 èv kapcsolat után,egy nála 15 évvel fiatalabbat,ès szerelmes lesz?
Szerintem ezek a Kiskegyed magazinba illő tanácsok nem működnek.
Igen,így jártam,mert hittem abban, hogy munkával ès kitartással elèrhetem,hogy lesz egy házunk,ès családban èlhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!