Támogatnád a külön élő gyerekedet pénzzel ebben az esetben?
Egyik gyerek albérletben él, állami alkalmazott, kb 250 ezres nettóval.
Van egy pasija, akinek nem állandó a jövedelme, vállalkozó.
Arra panaszkodik, hogy az áremelkedések miatt nem tudnak megélni.
Ennek ellenére a pasi autóval jár dolgozni, dohányzik(nem tölti).
A másik testvér a szülőkkel lakik, betegsége van, nem tud normál munkahelyen dolgozni.
Az albérletben élő testvér arra hivatkozik, hogy ha a beteg testvért támogatják, akkor neki is kijárna az anyagi segítség.
A szülő felajánlotta, hogy az albérletben élő gyerek költözzön haza, de nem akar.
A szülők és a beteg gyerek takarékoskodva élnek, nem szórják a pénzt.
Csak is mások hibáztatása és az önsajnálat árad belőled.
A kifogásokat gyártod, hogy megmagyarázd azt hogy miért élősködsz a szüleiden.
És szerinted a legnagyobb baj h a húgod pasija cigizik.
Kabd össze magadat. Menj pszichiáterhez!
Aztán húzz el dolgozni, és költözz el.
A felnőttek ezt csinálják!
Igen, de az csak pár óra volt, de a ballagás rosszabb volt, akkor 20 óráig nem pisitem, az volt a csúcs.
Vendégek voltak, és estig itt voltak.
2 nappal később érettségi.Borzalmas volt.
A szóbelin szerencsém volt, mert reggelre kerültem, nem délutánra.
Ezek voltak a legkritikusabb napok, féltem, hogy felfázok, és akkor mi lesz, egyszeri alkalmak.
Egyetemen már a vizsgák jobbak voltak, mert több időpont volt, ha rosszul vagyok akkor UV, de azokból sem lehet végtelen.
Teljesen felesleges, voltam.
Államiban kb 10 perc jut rá, magánban kemény árakért elmondják kb ugyanazt.
Nahát! Talán csak nem tetszett amit mondott a doki!
Gondolom ő is arra jutott amire mi.
Egyszerűen csak munkakerülő vagy!
Egyébként apád biztos szívesen kifizeti a terápiát, ha végre látja hogy nem kell már sokáig miatt güriznie 😉
Teljesen életszerűtlen amit itt a wc-re járásról hadoválsz.
Apám azon a véleményen van, hogy az emberek nem változnak.
Nagyjából én is ezt tapasztalom.
Az alkoholista az marad, az embert a gének határozzák meg.
Nagyon ritkán, nagy trauma hatására elindulhat valami.
Ezekből teljesen kigyógyulni nem lehet, a személyiség része a szorongás, gének.
Nyilván a pszichiáter könyvekből tanul, de saját tapasztalata neki sincs, és 10 perces beszélgetésből nem fog kiderülni semmi, de neki van/lesz mindig munkája.
Ugyanolyanok, mint a politikusok.
Katétert lehet életvitelszerűen használni. Van olyan aminél minimális a fertőzés kockázata, mégpedig a suprapubicus katéter, amit a szeméremcsont felett vezetnek közvetlenül a húgyhólyagba. A behelyezése minimális kellemetlenséggel jár és teljesen biztonságos módszer. Vannak emberek akik pl. egy idegsérülés miatt nem tudják ellazítani a záróizmokat, nekik is meg kell oldaniuk valahogy az ürítést…
Vagy esetleg a pszichiáterrel írása fel szorongáscsökkentőt, ami szintén megoldja a problémát. De ahogy látom ez neked így kényelmes ahogy most van, csak a kifogásokat gyártod és panaszkodsz, ahelyett hogy tennél valamit a saját boldogulás is érdekében.
Vagy elvégezhetnél valamilyen normális képzést, időd lenne rá bőven, amivel aztán Home office-ban dolgozhatnál. De nyilván a pisikobold ott kísértene utána is.
B+ úgy írod mintha te olyan tapasztalt lennél! 0 élettapasztalatod van
Lerí az írásodból hogy te nem is akarsz segítséget.
Mindenkit bírálsz!
Anyádat mert alkesz, húgodat mert szerinted a pasi kihasználja, A pasit mert cigizik, a pszichiátert mert ő csak ezt tanulta.
Kellene egy kis önkritika is! Nem gondolod?
Jól írták! Csak egy élősködő, parazita vagy.
Ehhez még egy kis nárcizmus is társul.
Hidd el ezt 10 perc alatt megállapította a doki😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!